Fans i fokus

 

Santander Final4 er meget mere end tophåndbold på banen. Hele weekenden kan du gå på opdagelse, nyde atmosfæren rundt omkring i arenaen og bare se frem til et væld af sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Glæd dig blandt andet til:

GOALCHA

Mellem de to kampe lørdag går Goalcha - der bedst kan beskrives som en stor legezone - i gang. Se hvad en bold, motion, fælleskab, leg og glæde kan gøre for de yngre – alt sammen med håndbold som omdrejningspunkt.

GOALCHA Show Team

Oplev nogle af landets dygtigste gymnaster, trickere og parkour-udøvere i et hæsblæsende impulsivt og inkluderende show, der inddrager elementer fra håndboldens verden. Ved hjælp af luftbaner og trampoliner kan du se frem til at blive overrasket og ikke mindst imponeret på én gang. GOALCHA Show Team foregår søndag mellem de to kampe.

Santander Final4 Heltene

Fire hold - fire helte. Gennem hele søndagen kan du glæde dig til at opleve de fire Helte-maskotter, der vil danse, springe, gå på hænder og meget mere. Med deres fantastiske energi og legende adfærd vil du opleve at stemningen altid stiger, når Heltene er i nærheden.

Fan TV

Hele weekenden vil Santander Final4’s to Fan TV-speakere begejstre, oplyse og underholde publikum.

Santander Fan Fabrik

I aktivitetszonen finder du Fan Fabrikken, hvor du blandt andet kan blive udstyret med merchandise, der passer med din favoritklubs farver.

Photo Booth

Få taget det perfekte billede med Santander Final4 pokalen – måske du har dit fan-tøj på, du er blevet udstyret med i Fan Fabrikken?

Final4 Fan Battle

I pauserne i de fire kampe vil der være Fan Battle, hvor repræsentanter for hver af de fire klubber vil dyste mod hinanden i en masse sjove og klassiske discipliner. Den fanklub der samler flest point i konkurrencerne vinder Final4 for fans og fejres i pausen i finalen.