25/8-2021: Aalborg Håndbold indleder sæsonen med titlen

For tredje sæson i træk lykkedes det Aalborg Håndbold at tage sæsonens første trofæ, da det blev til en sikker sejr i Speedrecruiters Super Cup på 33-25 over Mors-Thy Håndbold.

Dermed fik Møllgaard og Co. ikke alene revanche for nederlaget i Santander Final4-finalen i juni, men også det perfekte afsæt til sæsonen, der i liga-regi sættes i gang om en uges tid.

I første halvleg var der svært at vurdere, hvor pilen pegede henad. Begge hold var således både foran og bagud med tre mål undervejs, og de første 30 minutter endte med 15-14 føring til aalborgenserne.

Fra anden halvlegs start skruede de rød-blusede op for tempoet, og langsomt men sikkert resulterede det i større og større føringer. Anfører René Antonsen sled og slæbte i begge ender, mens stjernen Palmarsson ved flere lejligheder viste klassen med flotte assists. I kampens sidste 10 minutter satte Sebastian Barthold trumf på med fire scoringer, og det hele endte med en 8-måls sejr på 33-25.

Stort tillykke til Aalborg Håndbold med Speedrecruiters Super Cup trofæet!


25/8-2021: Viborg HK snupper sæsonens første trofæ

Med en nervepirrende sejr på 36-35 efter straffekastafgørelse sikrede Viborg HKs sig for første gang i klubbens historie Speedrecruiters Super Cup trofæet.

Anført af en særdeles oplagt Kristina Jørgensen, der endte med at blive topscorer i kampen med 12 mål, kom “hjemmeholdet” bedst fra land i VIBOCOLD Arena. 7-4, 12-7, og 16-10 i grønt favør var nogle af stillingerne i første halvleg, der endte med pauseføring på 19-16.

16 mål i en halvleg kunne de forsvarende danske mestre fra Odense Håndbold for så vidt være godt tilfreds med, men naturligvis ikke med samtidig at lukke 19 ind.

I anden omgang kom de orangeklædte dog tættere og tættere på, og kontakten var nær efter 41 minutters spil med stillingen 23-22. Der var mange flotte offensive takter fra begge hold, hvor især førnævnte Jørgensen, men også Fisker og Haugsted shinede for Viborg, mens Mia Rej (11 mål i alt) førte an for Odense.

De grønklædte kom dog tilbage på sporet, og med 6 minutter igen var føringen som ved pausen på tre mål. Snøre sækken til kunne viborgenserne dog ikke, og i en dramatisk afslutning lykkedes det odenseanerne at række ud efter ”The Treble”, da udligningen til 33-33 faldt få sekunder før tid.

Dermed røg trofæ-kampen direkte i straffekast. Her viste Jørgensen og Co. sig imidlertid stærkest og endte med et vinde 36-35.

Stort tillykke med Speedrecruiters Super Cup til Viborg HK!