Santander Final 4 Herrer

Semifinalerne er fastlagt 

Årets største håndboldfest løber af stablen i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 14. + 15. marts, og nu er kampprogrammet fastlagt:

Lørdag d. 14. marts:

Kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG - Bjerringbro-Silkeborg 

Søndag d. 15. marts

Kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads

Kl. 16.00: Finale

 

Kæmpe fest venter i Herning

Det er anden gang, at den ikoniske håndboldscene i Herning skal danne rammen om Santander Final4, og sidste år var mere end 10.000 tilskuere weekenden over med til at skabe en gigantisk håndboldfest.

Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig kæmpe stor, især i takt med at de fire deltagerhold er fundet. Fans af de fire klubber kan i øvrigt købe sig adgang (partout-billetter) til deres egen klub-sektion på lægterne. 

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Billetpriserne er:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

 

De fire-knald eller fald kampe afgør, hvor pokalen havner, men Santander Final4 er meget mere end jagten på det traditionsrige trofæ, da atmosfæren rundt om kampene er helt unik med fuld fart på alverdens fanaktiviteter såsom Fanfabrik, Fan-Tv, Fan-battles, Photo-booths og meget mere. Glæd jer!

 

 

 

 

x