VIGTIG INFORMATION:

Santander Final4 rykkes til 26.-27. september

I kølvandet på regeringens udmelding i går aftes, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til d. 26.-27. september, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, sætter ord på.

-Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at Santander Final4 rykkes endnu engang.  Alle involverede parter har i dag holdt virtuelt møde, og konklusionen er blevet, at vi rykker årets største håndboldfest til slutningen af september. Vi er i en meget særlig samfunds-situation, som ingen af os har kunnet forudse, og jeg håber derfor, at rigtig mange vil holde fast i deres billet, og dermed være med til at skabe den ultimative håndboldfest, som vi alle længes efter.

Alle billetter der er købt til weekenden d. 9.-10. maj vil være gyldige til weekenden d. 26.-27. september. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest d. 21. april.

 


Santander Final 4 Herrer

Lørdag d. 26. september:

Kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG - Bjerringbro-Silkeborg 

Søndag d. 27. september

Kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads

Kl. 16.00: Finale

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Billetpriserne er:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

 

De fire-knald eller fald kampe afgør, hvor pokalen havner, men Santander Final4 er meget mere end jagten på det traditionsrige trofæ, da atmosfæren rundt om kampene er helt unik med fuld fart på alverdens fanaktiviteter såsom Fanfabrik, Fan-Tv, Fan-battles, Photo-booths og meget mere. Glæd jer!