Aalborg Håndbold i Santander Final4 triumf!

De danske mestre fra Aalborg Håndbold kan nu også kalde sig forsvarende pokalmestre, efter at holdet i en hæsblæsende finale besejrede GOG med 30-27. Sejren kom i hus i en kogende Jyske Bank Boxen foran knap 8.000 tilskuere.

Bedst fra land i opgøret kom Stefan Madsens tropper, der også blev begunstiget af et meget tidligt rødt kort til Morten Olsen, der således måtte forlade banen efter kun små 5 minutters spilletid. Herfra gik det stærkt og aalborgenserne kom foran med både 9-3 og 10-4. I den fase røg GOG’s Simon Pytlick også til tælling og efterfølgende lang behandling uden for banen, og fynboerne virkede en smule groggy.

Men bedst som man troede, at Møllgaard og Co. ville løbe de gule over ende, kæmpede de unge GOG-løver sig flot tilbage i kampen, hvor især Emil Madsen viste sig frem. Gårsdagens Best Player for GOG Viktor Hallgrimsson tog ikke meget fra i målet, men så kom Matthias Dorgelo på banen og med et par kvikke redninger og hurtige scoringer i den anden ende stod det pludselig 17-16 ved pausen.

For Aalborg var Claar og Sandell ganske forrygende kampen igennem. Mål og assists væltede ud af spiller-ærmerne for den svenske duo, der tilsammen scorede 14 mål og lavede 10 assists. Et mulehår var de senere vindere foran gennem det meste af anden halvleg, men pludselig fik GOG kontakt ved 24-24 med ti minutter igen.

Spændingen steg og Jyske Bank Boxen var på kogepunktet. Køligst i den varme og vilde atmosfære viste Aalborg Håndbold sig dog at være, hvor især Aron Palmarsson i slutsfasen viste sin enorme spil-intelligens med flere afgørende aktioner.

Det hele endte med 30-27, og dermed vandt aalborgenserne klubbens andet pokaltrofæ gennem tiderne. Sejren betyder også, at holdet lige nu sidder på alle tre nationale trofæer: Danmarksmesterskabet, Santander Cup og Super Cup.

GOG havde stor ære af kampen, og de færreste kunne være i tvivl om, at der var tale om en finale mellem Danmarks to pt. bedst spillende mandskaber.

Årets Pokalfighter i kampen blev GOG’s Emil Madsen, mens kampen om tredjepladsen blev vundet af Bjerringbro-Silkeborg tidligere på dagen med 27-25 over Mors-Thy Håndbold.
_______________________________________________________________________________________________

Fynsk fantomkamp: GOG klar til finalen

GOG leverede en pragtpræstation og er efter en storsejr på 26-35 over BSH klar til finalemødet i morgen med Aalborg Håndbold. Fra første fløjt var de gulklædte et eller måske endda to skridt foran og anført af en blandt andet veloplagt Simon Pytlick, kom holdet foran 1-7 med under 7 minutter spillet.

Mens det har været særdeles tæt de to mandskaber i mellem i liga-regi, var det som om, at BSH slet ikke var klar på de løbestærke GOG’ere, der også blev hjulpet godt på vej af en stærk spillende Hallgrimsson i målet. Halvlegen igennem var der fynsk dominans og med 27 minutter spillet var der dømt boogie-woogie tid for et par hundrede GOG-fans, der festede og dansede bag målet, som var sejren allerede i hus.

Det var den nærmest også, for ved pausen var stillingen 11-19 i de gules favør, og den føring formåede BSH aldrig at gøre mindre i anden halvleg, hvor GOG’erne til sidst lod en del af reserverne få spilletid.

Det hele endte 26-35 og hos sejrsherrerne var Pytlick fremtrædende med 6 mål og 7 assists, mens topscorer med 7 mål blev Oscar Bergendahl.

Ingen af de to løb dog med Santander Best Player æren, der derimod tilfaldt målvogter Viktor Hallgrimsson, der stod med en redningsprocent på lige knap 39.

Stort tillykke til GOG med finalepladsen.

________________________________________________________________________________________________

Aalborg Håndbold fik revanche og tordner i finalen

Uden at være bagud en eneste gang i kampen sikrede Aalborg Håndbold sig i temmelig sikker stil finalepladsen i Santander Final4 med en sejr på 25-34 over Mors-Thy Håndbold.

Dermed blev det ikke til et titelforsvar til holdet fra Bette Balkan, der ellers fulgte pænt med i starten af kampen. Foran kunne de blå-blusede dog ikke komme, og som halvlegen skred frem, satte Stefan Madsens tropper sig tungere og tungere på opgøret med pausestillingen 12-17 til følge.

Fra anden omgangs start fortsatte aalborgenserne revanche-togtet, hvor Nikolai Læsø trak et stort læs og blandt andet leverede to blændende gode assists til fløjsspiller Barthold.

Selvsamme Barthold spillede faktisk så godt i kampen, at han blev kåret til Best Player efter at det samlet blev til 9 mål heraf 5 straffekast.

Stort tillykke til Aalborg Håndbold med avancementet til finalen.