VIGTIG INFORMATION:

Santander Final4 rykkes til 9.-10. maj

I kølvandet på regeringens udmelding i fredags (d. 6. marts) angående corona-virus og forsamlinger over 1.000 personer, er det i dag blevet besluttet at rykke Santander Final4 til d. 9.-10. maj, hvor Jyske Bank Boxen stadig vil danne rammen om håndboldfesten.

Det store finalestævne skulle således have været afviklet i Herning i den kommende weekend, men nu må de fire deltagerklubber, tilskuere og Tv-seere væbne sig med tålmodig.

Alle billetter der er købt til weekenden d. 14.-15. marts vil være gyldige til weekenden d. 9.-10. maj. Skulle man være forhindret denne weekend, kan billetter refunderes ved at kontakte Ticketmaster senest d. 23. marts.

Divisionsforenings direktør Thomas Christensen fortæller:

-Vi er naturligvis meget kede af, at det ikke bliver til noget i Jyske Bank Boxen i den kommende weekend, med de gener dette måtte medføre. Omvendt er vi glade for, at vi nu i tæt samarbejde med MCH, TV2, klubberne og DHF har fundet en løsning, der gør, at vi kan afvikle Santander Final4 d. 9.-10. maj. Vi ser frem til at holde et brag af en håndboldfest til maj.

Divisionsforeningen Håndbold moniterer situationen løbende og vil melde yderligere ud, skulle der opstå nye retningslinjer.


Santander Final 4 Herrer

Lørdag d. 9. maj:

Kl. 13.30: TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Kl. 16.00: GOG - Bjerringbro-Silkeborg 

Søndag d. 10. maj

Kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads

Kl. 16.00: Finale

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen og nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Billetpriserne er:

Partout:

A+ billetter koster 650,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
A billetter koster 550,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)
B billetter koster 350,- + gebyr (giver adgang til alle fire kampe)

 

De fire-knald eller fald kampe afgør, hvor pokalen havner, men Santander Final4 er meget mere end jagten på det traditionsrige trofæ, da atmosfæren rundt om kampene er helt unik med fuld fart på alverdens fanaktiviteter såsom Fanfabrik, Fan-Tv, Fan-battles, Photo-booths og meget mere. Glæd jer!

 

 

 

 

x