Deltag i Santanders God Fan Energi-konkurrence og vind en fantastisk præmiepakke

Santander støtter håndbold og den gode fan energi. Sådan har det altid været. Og med herrernes Santander Final4 lige om hjørnet, hvor GOG, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub kæmper om hæder og trofæ, har du og dit hold lige nu mulighed for at deltage i Santanders God Fan Energi-konkurrence, hvor I kan vinde en helt fantastisk præmiepakke, med blandt andet en Soundboks, fede hoodies og billetter til hele holdet til Santander Final4 i Boxen. Konkurrencen gælder for alle børne-og ungdomshold til og med U/19.

Som hold kan I deltage ved at indsende et billede eller en video, hvor I viser god holdenergi og godt kammeratskab - gerne på en sjov og original måde. I år finder vi to vindere!

Der er åbent for at indsende bidrag på mailen godfanenergi@tophaandbold.dk frem til d. 24. januar kl. 12.00. Herefter vil en jury udvælge to vindere, og Santander vil komme rullende med den fantastiske præmie-pakke og god fan energi og overraske jer i hallen til et af jeres træningspas.

Sæt i gang!