888ligaen: Afgørelsens stund – bliv klogere på de vigtige grundspilsplaceringer inden slutspillet

28. marts 2018

Kl. 20.30 i aften går det løs med sidste spillerunde i grundspillet i 888ligaen. Alle 14 hold skal i aktion på samme tid, og halvanden times tid senere er vi så klogere på, hvilke hold der skal kæmpe om årets medaljer. Som tingene har maget sig inden sidste runde kæmper fem hold om tre pladser i slutspillet. Find link til alle scenarierne af dagens kampe her:

http://sport.tv2.dk/haandbold/2018-03-28-fem-hold-kaemper-om-tre-billetter-til-slutspillet-se-alle-scenarierne-her

Her fokuserer vi på det kommende slutspil, og hvor vigtige de forskellige placeringer i grundspillets top 8 er:

Slutspillet opdeles i 2 puljer, hvor alle hold møder hinanden ude og hjemme.

Pulje 1 med nr. 1, 4, 5, 8 fra grundspillet. Pulje 2 med nr. 2, 3, 6, 7 fra grundspillet.

Placering som nr. 1 eller 2 i grundspillet giver 2 point med over i slutspillet, mens placering som nr. 3 eller 4 i grundspillet giver 1 point med over.

Nr. 1 og 2 i hver slutspilspulje går til semifinalerne. Nr. 1 i pulje 1 møder nr. 2 i pulje 2, mens nr. 1 i pulje 2 møder nr. 2 i pulje 1. Ved pointlighed i slutspilspuljerne afgøres den endelige placering af holdets placering i grundspillet.

Vinderne af semifinale 1 og 2, møder hinanden i finalen, mens taberne mødes i en bronzekamp.

Alle kampe fra og med semifinalerne afgøres over maksimalt 3 kampe (første hold til at få minimum 3 point), hvor det højest rangerede hold i grundspillet har hjemmebane i kamp 1 og eventuelt i kamp 3. I tilfælde af uafgjort efter endt spilletid i kamp 3, findes vinderen med forlængelse(r) og eventuelt straffekast.

Find den aktuelle stilling i 888ligaen her:

x