888Ligaen: Grundspillets All Star hold kåret

20. maj 2018

Divisionsforeningen Håndbold har kåret All Star holdet på baggrund af indsamlet statistisk materiale fra alle 26 runder i grundspillet i 888Ligaen. To hold har to spillere med hver. Fra TTH Holstebro er det Torbjørn Bergerud og Kasper Emil Kildelund, mens Nordsjælland Håndbold har Johan Meklenborg og Lasse Uth med.

 Det er begrebet ”Most Effective Player” (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen af All Star holdet. 

Helt i top på MEP listen efter grundspillet lå Ribe-Esbjergs Jacob Holm med samlet 94,1 MEP point, og det har selvsagt sikret Holm en plads på holdet, der samlet ser således ud:

 All Star holdet efter grundspillet

 Målvogter: Torbjørn Bergerud, TTH Holstebro, 49,50 MEP

 Venstre fløj: Lasse Uth, Nordsjælland Håndbold, 68,0 MEP

 Venstre back: Jacob Holm, Ribe-Esbjerg HH, 94,1 MEP

 Playmaker: Johan Meklenborg, Nordsjælland Håndbold, 86,2 MEP

 Højre back: Nikolaj Øris Nielsen, Bjerringbro-Silkeborg, 82,7 MEP

 Højre fløj: Kasper Emil Kildelund, TTH Holstebro 50,40 MEP

 Stregspiller: Bjarte Myrhol, Skjern Håndbold 85,6 MEP

 

I forbindelse med det stort opsatte Dansk Håndbold Award 2018 show d. 4. juni i Viborg, vil hele sæsonens All Star Hold blive kåret, og her vil det være spillerne selv, der ”sætter” holdet. 

 

Se video med All Star Holdet her

 

Om MEP-statistik-systemet:

 MEP er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebs-facetterne. Eksempelvis giver mål og assist plus point, mens brændte skud og fejlafleveringer giver minus. På baggrund af alle aktioner opnår den enkelte spiller et samlet point-antal efter hver kamp, der viser, hvor effektiv hun har været sammenlignet med alle de andre spillere. MEP pointene i hver runde ligger blandt andet til grund for kåringen af Rundens Hold, ligesom vi kamp efter kamp akkumulerer den enkelte spillers score, og på den måde får et samlet overblik over, hvilke spillere, der gennemgående er mest effektive i HTH GO Ligaen. Dette kan vi endvidere kategorisere på hver position og dermed kåre All Star holdet.

x