Årets Hold i grundspillet kåret – Bramming brager igennem

16. april 2019

I morgen går slutspillet i gang i Herre Håndbold Ligaen, og Divisionsforeningen Håndbold har nu kåret Årets Hold i grundspillet på baggrund af indsamlet statistisk materiale fra alle kampe i alle 26 runder. Både Skjern Håndbold og TTH Holstebro, der i øvrigt tørner sammen i morgen i aften i slutspillet, har spillere repræsenteret på holdet i skikkelse af henholdsvis Emil Nielsen og Bjarte Myrhol samt Magnus Bramming.

 Ligeledes slutspilsklare Bjerringbro-Silkeborg og Sønderjyske Herrer har også spillere med i form af henholdsvis VM-guldvinderne Johan Hansen og Nikolaj Øris Nielsen samt Aaron Mensing. Eneste spiller på Årets Hold, der ikke skal i aktion i slutspillet, er Nordsjælland Håndbolds playmaker Johan Meklenborg.

 Det er begrebet ”Most Effective Player” (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen af Årets Hold, hvor alle spillere bliver statistisk målt og sammenlignet på deres respektive position, hvorved holdet kåres. Helt i top på MEP listen ligger Magnus Bramming med samlet 98,16 MEP point opnået over 26 kampe. Den flotte score er blandt andet kommet i hus via 166 mål, der i øvrigt placerer den lynhurtige venstre fløj på en øjeblikkelig andenplads på topscorerlisten. Nærmeste forfølger på MEP listen er BSV’s Nikolaj Øris Nielsen med 91,98 point.

 Årets Hold i Herre Håndbold Ligaens grundspil:

 Målvogter: Emil Nielsen, Skjern Håndbold 47,83 MEP

 Venstre fløj: Magnus Bramming, TTH Holstebro 98,16 MEP

 Venstre back: Aaron Mensing, SønderjyskE Herrer 80,59 MEP

 Playmaker: Johan Meklenborg, Nordsjælland Håndbold 75,52 MEP

 Højre back: Nikolaj Øris Nielsen, Bjerringbro-Silkeborg 91,98 MEP

 Højre fløj: Johan Hansen, Bjerringbro-Silkeborg 75,13 MEP

 Stregspiller: Bjarte Myrhol, Skjern Håndbold 54,08 MEP

 

Se video med de 7 spillere her

 

 

x