Årets Hold i Herreligaen – Nicolaj Jørgensen på toppen

28. marts 2024

Kampene i grundspillet i Herreligaen blev afsluttet i weekenden, og Tophåndbold kårer traditionen tro Årets Hold på baggrund af indsamlet statistisk materiale på alle spillernes aktioner i de alt 182 kampe (hvert hold spillede 26 kampe).

6 mandskaber er repræsenteret på denne udgave af Årets Hold, hvor GOG er det eneste hold, der har to spillere med i skikkelse af Emil Madsen og Aron Mensing. Førstnævnte er som den eneste spiller genganger fra sidst sæson, og scorede samlet 110,91 MEP-point. Det er et voldsomt højt tal, men det er ikke det højeste i sæsonen, da SønderjyskE Herrers playmaker, Nicolaj Jørgensen, lige akkurat overgår landsholdsspilleren med imponerende 111,66 MEP-point.

Det giver ham selvsagt en plads blandt årets ”7 udvalgte”, der også tæller Christoffer Bonde (SKH), Tobias Nielsen (TMS), Andreas Søgaard REH) samt Jeppe Cieslak (NSH). Sidstnævnte skal i aktion som den første spiller fra Årets Hold, da Nordsjælland Håndbold på lørdag indleder Kvalifikationsspillet med opgøret hjemme mod TTH Holstebro.

Årets Hold:

Målvogter: Christoffer Bonde, Skjern Håndbold, 54,33 MEP

Venstre fløj: Jeppe Cieslak, Nordsjælland Håndbold, 69,76 MEP

Venstre back: Aron Mensing, GOG, 91,25 MEP

Playmaker: Nicolaj Jørgensen, SønderjyskE Herrer, 111,66 MEP

Højre back: Emil Madsen, GOG, 110,91 MEP (genganger fra sidste sæson)

Højre fløj: Tobias Nielsen, TMS Ringsted, 102,48 MEP

Stregspiller: Andreas Søgaard, REH, 68,28 MEP

 

x