Billetsalget til HSM Industri Super Cup 2017 i gang

23. maj 2017

Billetsalget til HSM Industri Super Cup 2017 i gang

Traditionen tro skydes elite håndboldsæsonen i gang med et dobbelt HSM Industri Super Cup brag for damer og herrer. Dagen bliver tirsdag d. 29. august, hvor der endeligt vinkes farvel til sommerpausen, og for første gang nogensinde afholdes arrangementet i Bauhaus Arena i Roskilde.

I indeværende sæson mangler der stadig finalekampe for både herrer og damer, men sikkert er det dog, at Skjern Håndbold møder Aalborg Håndbold, mens Randers HK enten skal møde København Håndbold eller Nykøbing Falster Håndbold.

Divisionsforeningen Håndbold er medarrangør af Super Cup, og direktør Thomas Christensen udtaler:

”For alle håndboldelskere repræsenterer sommerpausen lidt af en ørkenvandring. Super Cup er derfor altid en dejlig markering af, at nu siger vi goddag til en ny spændende sæson. Med vores hovedsponsor HSM Industri i ryggen og med valget af Roskilde som værtsby, ser vi meget frem til at kickstarte sæsonen. Det er længe siden, at Super Cup har været afholdt i Østdanmark, og vi glæder os til at præsentere fire af landets bedste hold på trofæ-jagt på nye græsgange, ” siger Thomas Christensen og fortsætter.

Billetter kan købes her

 

x