GULD-GOG!

10. juni 2023

GOG er danske mestre efter en imponerede udebanesejr over Aalborg Håndbold i den tredje og altafgørende finale på 33-37. Dermed forsvarer fynboerne forrige sæsons sæt guldmedaljer, og klubben er nu oppe på i alt 9 DM-titler gennem tiden.

Det var ellers helt lige i første halvleg, hvor Felix Claar med en scoring tre sekunder før pausefløjtet sørgede for stillingen 16-16.

Fra anden omgangs start bragede GOG dog uimodståeligt igennem, hvor de gulblusede formåede at score hele 8 gange indenfor de første godt 7 minutter mod Aalborgs 3 styks.

Den lynåbning kom hjemmeholdet sig aldrig over, og kom ikke på noget tidspunkt tættere på end 4 mål.

Delt topscorer for GOG blev Simon Pytlick og Jerry Tollbring med hver 9 mål, mens også Emil Madsen udmærkede sig med 7 mål på lige så mange forsøg. For Aalborg Håndbold blev Hoxer topscorer med 10 mål.

Med sejren tager GOG ”The Double”, efter at holdet også vandt Santander Final4 i februar.

Stort tillykke til Pytlick og Co. med guldet og naturligvis også til Aalborg Håndbold med sølvet.

I kampen om bronzemedaljerne vandt Fredericia Håndboldklub på udebane den tredje og afgørende kamp med 25-28 over Skjern Håndbold. Stort tillykke til Fredericia-mandskabet, der vinder klubbens første DM-medaljer i 43 år!