HSM Industri Super Cup: Rivaler i finalekamp

24. august 2018

På søndag kickstartes sæsonen med den traditionsrige HSM Industri Super Cup i Fælledhallen i Skanderborg. Opgøret står mellem pokalvinderne fra TTH Holstebro og de danske mestre fra Skjern Håndbold. Et vaskeægte rivalopgør ingen af de to mandskaber vil tabe.

Cheftræner Patrick Westerholm, TTH Holstebro, udtaler:

-Skjern er vel et hold, hvor man enten vinder med 10 eller taber med 10. Sådan har vores historik været i seneste sæson mod dem, hvor der har været enormt store forskelle på styrkeforholdet fra gang til gang. Men når det er sagt, så kender klubberne jo hinanden rigtig godt, og det er et rivalopgør, som ingen har lyst til at tabe. Skjern har en fantastisk trup, så det kommer til at blive en hård opgave at løse. Hvis man kigger på papiret, så er Skjern jo danske mestre, og det er vi ikke, så jeg vil gerne give dem favoritrollen til finalen på søndag. Men det handler om, hvem der rammer dagen, og jeg tror specielt, at kampen kan blive afgjort på, hvem af keeperne, der kan ramme niveauet i en kamp så tidligt på sæsonen.

I den modsatte lejr siger cheftræner Ole Nørgaard:

-Vi går all-in på det. Super Cup er en del af vores forberedelsesfase, men det er også en titelkamp, og det er en titelkamp, der er svær at kvalificere sig til, da man enten skal vinde DM eller pokalturneringen for at få lov at spille finalen. Det er jo ikke bare noget, man tilmelder sig. Jeg synes også, at Divisionsforeningen Håndbold har lagt mange gode kræfter i Super Cup de senere år. Vi husker også tydeligt tilbage på forrige sæson, hvor vi besejrede Aalborg stort, og det var en sejr, der gav os et rigtig godt rygstød til sæsonen, så vi går all-in i jagten på at besejre TTH Holstebro, selvom vi ved, at det bliver en hård kamp mod dem.

Kampen mellem de to hold er en del af et dobbeltarrangement, der også tæller dame-opgøret mellem Team Esbjerg og København Håndbold.

Det samlede program og billetinformation er:

Kampe:

Kl. 18:15 Team Esbjerg vs København Håndbold

Kl. 20:15 TTH Holstebro vs Skjern Håndbold

Billetinformation:

150 kr. almindelige voksenbillet (gælder begge kampe)

75 kr. pensionist/børn u. 18 (gælder begge kamp)

175 kr. for billetpakke med begge håndboldkampe og tilhørende spisning (gryderet).

Billetter kan købes her: https://skanderborghaandbold.safeticket.dk.

x