Inden sidste slutspils-runde i HTH Herreligaen – intet er afgjort endnu

11. maj 2023

På søndag kl. 18.00 fløjtes der op til den sidste spillerunde i slutspillet i HTH Herreligaen. Alle 8 hold skal i aktion på samme tid, og der er i den grad noget på spil for flere af mandskaberne.

I Slutspilspulje 2, er GOG allerede sikre på at avancere til semifinalerne. Men de danske mestre er ikke sikre på at ende som nummer 1 i puljen, da Fredericia Håndboldklub kan overhale fynboerne med en sejr ude over Skanderborg Aarhus Håndbold, hvis Pytlick og Co. ikke selv formår at få point hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg. BSH derimod er pisket til at vinde for at holde liv i semifinaledrømmen, og lykkes den mission, er holdet stadig afhængig af, at Fredericia taber til SAH. I så fald ender begge hold på 7 point, og så går BSH videre i kraft af, at de opnåede en bedre placering end Fredericia i grundspillet.

I Slutspilspulje 1 er det alene et spørgsmål om, hvem der ender som nummer 1 og 2. Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold er således begge klar til semifinalerne, og de to hold mødes i sidste spillerunde på aalborgensernes hjemmebane. Vinder Møllgaard og Co. tager de førstepladsen, da holdet var bedre placeret end Skjern i grundspillet.

De to vindere i de to slutspils-puljer møder de respektive 2’ere i den modsatte pulje, og har også fordelen af at have hjemmebane i en eventuel tredje og afgørende kamp i semifinaleserien.

Følg med i afgørelsens små to timer på søndag på TV 2 Sport og/eller på Livescore.

x