Kvalifikationsspillets Hold HTH Herreligaen

16. maj 2022

Kvalifikationsspillet i HTH Herreligaen er afsluttet, og det blev med SønderjyskE Herrer som vindere, mens TTH Holstebro skal i direkte duel med Høj Elite fra 1. Division om en plads i landets bedste række efter sommerpausen. Alle fem hold i kvalifikationsspillet var igennem fire kampe, og vi kårer på baggrund af disse, de syv bedste spillere på deres respektive positioner målt på MEP-pointsystemet.  

Kasper Larsen/SJE:

Som én af fire spillere fra SønderjyskE Herrer er Kasper Larsen med på Kvalifikationsspillets Hold, da målvogteren over fire kampe stod med en redningsprocent på 34 i gennemsnit. Sønderjyske Herrer gjorde i øvrigt rent bord med fire sejre ud af fire mulige.  

Magnus Bramming/TTH:

Selvom TTH endte sidst, er der plads til Bramming på Kvalifikationsspillets Hold, da venstre fløjen med 18 A-landskampe på CV’et over fire kampe scorede 20 gange på 24 forsøg.

Kristian Stranden/SJE:

Stranden og resten af holdkammeraterne spillede et fremragende kvalifikationsspil, og med 18 mål og 18 assists indtager den 24-årige nordmand pladsen som venstre back på Kvalifikationsspillets Hold.   

Frederik Ladefoged/SJE:

Ladefoged har været en vigtig brik sæsonen igennem for SønderjyskE Herrer, og i kvalifikationsspillet svigtede stregspilleren ikke, da han scorede 22 gange på 28 forsøg, mens det også blev til 3 målgivende afleveringer.   

Thomas Damgaard/LTH:

Damgaard har været tredjemest scorende Lemvig-Thyborøn spiller i denne sæson, og ikke mindst den spiller der har leveret flest assists, og de flotte takter fortsatte playmakeren i kvalifikationsspillet, hvor han samlet leverede 17 mål og 17 assists.         

Rasmus Kier/TTH:

Som fløjkollega Bramming fra TTH Holstebro er også Rasmus Kier på Kvalifikationsspillets Hold. 13 mål på 16 forsøg blev det til for Kier, der samlet scorede et MEP-tal på 7,49. 

Andreas Lang/SJE:

Som den fjerde spiller fra SønderjyskE Herrer er Lang med Kvalifikationsspillets Hold. Og det med den højeste samlede MEP-score af alle på 20.97 efter de fire kampe. Den flotte score kom blandt andet i hus via 31 mål på 42 skud og 9 assists. Lang blev i øvrigt også blevet kåret til Årets Spiller hos SønderjyskE Herrer.

x