Kvalifikationsspillets hold - HTH Herreligaen

13. maj 2023

De 4 runder i Kvalifikationsspillet i HTH Herreligaen er nu færdigspillet, og det betyder, at de 4 øverste hold; Mors-Thy Håndbold, SønderjyskE Herrer, TTH Holstebro og Nordsjælland Håndbold nu kan gå på sommerpause, velvidende at de spiller med i landets bedste række på ny, når det hele starter op igen slut august/start september. Lemvig-Thyborøn Håndbold derimod endte som nummer 5 og skal nu ud i en altafgørende kamp-serie mod Team Sydhavsøerne om en plads i HTH Herreligaen i den kommende sæson. Første kamp i den serie spilles på søndag kl. 15.00 og kan livestreames i Tophåndbold appen.

Kvalifikationsspillets Hold HTH Herreligaen 2022-2023

Rasmus Henriksen/MTH:

Som den eneste spiller på Kvalspillets Hold er Rasmussens med efter blot at have spillet 3 kampe mod de øvriges 4 styks. Samlet redningsprocent endte på 39, og med til at løfte det flotte tal var 3 redninger på 5 straffekast. En enkelt scoring blev det også til for Henriksen. Samlet MEP 10,67.

Mats Gordon Krog/LTH:

Med en træfsikkerhed på 88 procent er Krog med på Kvalspillets Hold. Den flotte scoringsprocent faldt efter, at venstre fløjen samlet nettede på 14 af sine 16 afslutninger i de fire kampe. Samlet MEP 9,64.

Marcus Midtgaard/MTH:

Kvalspillets højeste MEP-score står Midtgaard bag. 4 kampe bød således på 27 mål og 17assists fra venstre backen. Samlet MEP 21,16.

Morten Bjørnshauge/SJE:

14 mål på 17 forsøg lød totalen på for Bjørnshauge, der også havde armene tilstrækkeligt i vejret (og godt placeret) med 3 blokerede skud til følge. Samlet MEP 11,07.

Frederik Tilsted/TTH:

Tilsted snupper pladsen som playmaker, da han scorede 24 mål og leverede 11 assists over Kvalspillets fire kampe. Samlet MEP 16,43.

Carl-Emil Haunstrup/NSH:

Hurtige Haunstrup er ene mand om at repræsentere Nordsjælland Håndbold på Kvalspillets Hold. 12 mål på 17 forsøg, heraf et enkelt mål på straffekast stod højre fløjen bag. Samlet MEP 8,50.

Andreas Lang/SJE:

Som den anden spiller fra SønderjyskE Herrer runder Lang sæsonen af ved at være på Kvalspillets Hold. 27 mål på 41 forsøg samt 14 assists blev det til. Samlet MEP 17,08.

 

x