Massiv interesse for dansk klubhåndbold

25. september 2017

Interessen for at følge de danske klubhold på lægterne og på Tv er massiv. Starten på håndboldsæsonen har således været fantastisk med fremgang i både antallet af tilskuere i hallerne samtidig med markant flere seere foran Tv-skærmene.

Efter at alle hold har spillet en hjemmekamp, kan det således konstateres at 888ligaen samlet havde besøg af 4.5 % flere tilskuere end året før, mens tallet lyder på hele 9,5 % flere til de indledende kampe i HTH Go ligaen.

Og på Tv-siden ser billedet ikke mindre imponerende ud. Direktør i Divisionsforeningen Thomas Christensen forklarer:    

-Forud for sidste sæson havde mange bange anelser for udviklingen af tilskuertal og seertal, da TV 2 Sport øgede antallet af transmissioner, men vi kunne konstatere, at de bange anelser blev gjort til skamme. I de seneste to sæsoner har mere end 160 ligakampe været sendt på TV 2 og TV 2 Sport per sæson, og det har klart haft den betydning, at flere er begyndt at se kampene på TV 2 Sport. I sæsonen 2016/2017 havde TV 2 Sport en fremgang på hele 14 %, hvilket svarer til et gennemsnitligt seertal på 65.500.

-I indeværende sæson lyder gennemsnits-seertallet på TV 2 Sport så på 74.584, hvilket må siges at være et fantastisk tal ikke mindst set i lyset af, at vi alene taler om grundspils-kampe, hvorimod forrige sæsons tal var inklusive slutspilskampene. Det er svært at få armene ned over, men det gør vi nu alligevel, for nu smøger vi i stedet ærmerne endnu mere op for at fortsætte arbejdet med at fastholde håndbolden, som Danmarks bedste og mest populære familiesport.

x