MATHIAS GIDSEL ER ÅRETS SPILLER 2021

4. april 2022

Med 47% af stemmerne er den danske landsholdsspiller og GOG-profil Mathias Gidsel kåret som Årets Mandlige Håndboldspiller 2021.

Kåringen fandt sted den 2. april til GOG’s sidste grundspils hjemmekamp mod Nordsjælland Håndbold hvor Håndbold Spiller Foreningens direktør Torben Vinther overrakte Malling-pokalen og gave fra Paul Mitchell Denmark.

Håndbold Spiller Foreningen står bag denne kåring i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter, og det er spillerne fra HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit. Mathias Gidsel er den femte GOG-spiller i historien til at modtage denne hæder, og den første siden år 2000.

I 2021 har Mathias Gidsel taget hele håndboldverdenen med storm. Den 15. januar fik han slutrundedebut på det danske herrelandshold ved VM i Egypten, hvor Håndboldherrerne blev verdensmestre. Her kom Mathias Gidsel på det officielle All-Star hold, som turneringens bedste højre back. Senere samme år vinder det danske herrelandshold en sølvmedalje ved OL i Tokyo, hvor Gidsel bliver kåret som turneringens MVP.

På klubholdet GOG var Mathias Gidsel et samlingspunkt da GOG nåede semifinalerne, kun overgået af de senere danske mestre fra Aalborg Håndbold, og med 418 mål i alle turneringer for lands- og klubhold i 2021 stadfæstede Gidsel sit navn i international håndbold.

Stort tillykke til Mathias Gidsel med den flotte kåring!

Se tidligere modtagere af Malling-pokalen her

 

x