Morgendagens stjerne

16. februar 2022

Han er blot lige blevet 20 år, men er allerede i fuld gang med at indtage HTH Herreligaen med storm, hvor han til dagligt tørner ud for Skanderborg Aarhus Håndbold. I sin kun anden sæson i landets bedste række imponerer venstre backen stort, og er ikke alene sin klubs topscorer, men også den spiller der har leveret flest assists.  

90 mål og 90 assist står den 192 centimeter høje bagspiller således noteret for, og det rækker til en - i skrivende stund - 12. plads på den samlede topscorerliste og en 2. plads på assistlisten, hvor han faktisk har det højeste gennemsnit af alle med 4,7 assist/kamp.  

Skæver vi mod MEP (Most effective Player) er Arnoldsen nummer 7 på denne vigtige liste i HTH Herreligaen. 

I efteråret forlængede stortalentet sin kontrakt med klubben frem til 2023, mens landstræner Nikolaj Jacobsen også havde ham med i sin bruttotrup til EM. 

Fremtiden tegner lys for Arnoldsen, der i den allernærmeste (i morgen) kan se frem til at møde KIF Kolding på udebane, hvor en anden stor assistmager huserer, nemlig Peter Balling, der har leveret 84 styk (4. bedst af alle). 

Blandt andet takket være Arnoldsens storform er Skanderborg Århus Håndbold også i gang med en fremragende sæson, hvor fusionsklubben ligger på en imponerende 3. plads i ligaen.

 

x