Primo Tours går hånd i hånd med Herre Håndbold Ligaen

6. september 2019

Herre Håndbold Ligaen skifter navn til Primo Tours Ligaen, da Divisionsforeningen Håndbold og Primo Tours i dag er blevet enige om en samarbejdsaftale, der gælder sæsonen ud.

At brikkerne i aftalen er faldet på plads, glæder direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen:

”Vi er meget tilfredse med, at Primo Tours indtræder som samarbejdspartner til Herre Håndbold Ligaen. Primo Tours er en god kending af dansk klubhåndbold, da virksomheden for få år siden var involveret i Dameligaen. Her oplevede vi en meget engageret, aktiv og synlig partner, og jeg er sikker på, at de mange gode relationer og erfaringer fra dengang, kan videreføres i herre-regi, siger Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, og fortsætter:

”Herre Håndbold Ligaen har en stærk profil i det danske sport-og kulturlandskab med høje seertal, mange folk på lægterne og en solid forankring i en lang række regionale områder og lokale samfund. Vores brand er med andre ord stærkt, og vi vurderer, at det passer rigtig godt til Primo Tours, der har en fremtrædende og meget professionel rolle i den danske charterbranche, slutter Thomas Christensen.

Om aftalen siger Primo Tours indehaver og direktør, Bjarke Hansen:

”Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde med Herre Håndbold Ligaen. Vi har jo tidligere med stor succes været samarbejdspartner med Dame Håndbold Ligaen – og nu er det så herrernes tur. Set fra vores side deler håndbold og Primo Tours på mange måder de samme værdier – vi vil begge sikre vores kunder – altså tilskuerne og vores glade chartergæster – store og unikke oplevelser”.

”Vi er også et forholdsvis nyt charterbureau og kender derfor godt udfordringerne med at ”kæmpe hårdt” for succes – på samme måde som håndboldherrerne kæmper hver uge for at vinde inde på håndboldbanen”. 

”Rent geografisk passer herrehåndbold også rigtig godt sammen med Primo Tours – vi bor i Ringkøbing – og det er jo lidt midt i herrehåndboldland; og derfor er interessen for håndbold rigtig stor blandt vores gæster; det vil vi gerne bakke op om”, slutter Bjarke Hansen. 

Kort om Primo Tours

Primo Tours fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og med såvel klassiske rejsemål samt autentiske perler på rejseprogrammet.

Primo Tours tilbyder flere rejseformer som de meget efterspurgte charterrejser med All Inclusive, men har også udviklet egne koncepter, såsom charterferie med Mini All Inclusive (morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen) og rejser med Ø-All Inclusive (forskellige aktiviteter inkluderet i opholdet).

Primo Tours er etableret i 2009 og holder til i Ringkøbing. Primo Tours sætter stor fokus på personlighed og at sikre cirka 30.000 årlige chartergæster en Rigtig Go’ ferie.

Læs mere om Primo Tours

 

x