Rundens Hold #1 Herreligaen

4. september 2023

Første spillerunde i Herreligaen bød på en artig overraskelse, da Ribe-Esbjerg HH på udebane besejrede de forsvarende danske mestre fra GOG. 26-29 endte kampen, der var eneste udesejr i runden. 5 hjemmesejre blev det til ellers til, hvoraf den største tilfaldt SAH, der vandt med 13 mål over Lemvig-Thyborøn Håndbold. ”Oprykkersejr” blev det også til for TMS Ringsted, der med mindst mulige margen (29-28) sikrede sig det perfekte afsæt på livet i ligaen. En enkelt remis blev det endvidere til, og den faldt mellem KIF Kolding og Mors-Thy Håndbold.

Rundens Hold #1/Herreligaen  

Niklas Kraft/REH:

26 mål blev GOG holdt nede på i egen hule, og det var i høj grad Krafts’ fortjeneste, da målvogteren diskede op med en redningsprocent på 40. Et enkelt mål blev det såmænd også til for den 29-årige svenske keeper. Samlet MEP-score 4,75.

Anton Bramming/SAH:

Bramming bragede 7 skud mod kassen, og alle forsøg strøg ind, i SAH’s storsejr på 37-24 over LTH. En enkelt ”stjålet” bold blev det også til for venstre fløjen. Samlet MEP-score 5,55.

Morten Hempel Jensen/SAH:

Rundens bedste præstation stod Hempel for, da venstre backen ramte plet på 8 af 9 forsøg (heraf 2 på 2 straffekast). Dertil 4 assists, en enkelt erobret bold og et enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score 6,62.

Benjamin Pedersen/KIF:

6 gange fik Pedersen muligheden fra stregen, og 6 gange fik han netmaskerne til at blafre i den uafgjorte kamp 29-29 mod Mors-Thy Håndbold. Samlet MEP-score 4,50.

Lasse Mikkelsen/SKH:

Mikkelsen scorede på 50 procent af sine skud 8 udefra, men 100 procent på sine 6 straffekast, og det gav en samlet måltotal på 10 for playmakeren, der også assisterede ved 3 lejligheder. Samlet MEP-score 5,1.   

Patrick Boldsen/BSH:

Selvom det ikke endte med point til BSH, boltrede Boldsen sig på højre fløjen og nettede 7 gange på 8 forsøg. Samlet MEP-score på 4,97.  

Nikolaj Øris/BSH:

36 somre har Øris rundet, men højre backen er stadig still going strong og scorede hele 10 gange for BSH. 3 af målene faldt på straffekast, mens det også blev til 3 assists og 2 erobrede bolde. Samlet MEP-score 6,52.

 

x