Rundens Hold #1/HTH Herreligaen

5. september 2022

Magnus Brandbyge/KIF: 

Med en redningsprocent på 40 stod Brandbyge en brandkamp for KIF Kolding. Krydr det med 3 assist og et enkelt mål, og pladsen på Rundens Hold er i hus. Samlet MEP 4,77.

Bjarke Christensen/KIF:

Bjarke Christensen var flittig gæst på Rundes Hold i forrige sæson, og de flotte takter tog venstrefløjen med sig for sin nye klub KIF Kolding, da Christensen bidrog med 9 mål, heraf 6 på straffekast, i udesejren på 22-26 over TTH Holstebro. Samlet MEP 5,02.

Simon Pytlick/GOG:

De forsvarende mestre kom godt fra land i HTH Herreligaen ikke mindst takket været Pytlick, der i hjemmesejren over BSH på 34-32 nettede 8 gange og leverede 5 assists. Samlet MEP 5,3.

Julius Mørch/NSH:

Mørch viste sig flot frem i den svære udebanekamp mod Aalborg Håndbold, der endte med et nederlag på 39-32 til NSH. 7 mål på ligeså mange forsøg blev det til for den 20-årige stregspiller. Samlet MEP 5,12 

Ludvig Hallbäck/BSH:

Rundens med afstand bedste MEP-score stod Hallbäck for, da playmakeren leverede 10 mål, 1 assist, 2 tilkæmpede straffekast og 2 erobrede bolde for BSH i den svære udekamp mod GOG.  Samlet MEP 8,14.    

Kristian Bjørnsen/AAH:

Bjørnsen baner sig vej til den første udgave af Rundens Hold i denne sæson via 5 mål og 2 målgivende afleveringer. Samlet MEP 3,57.

Vilhelm Poulsen/LTH:

Selvom det ikke rakte til point ude mod SJE, spillede Poulsen en flot kamp for Lemvig-Thyborøn Håndbold, da højrebacken knaldede 8 mål ind på 9 forsøg og også fandt tid til 2 assists.  Samlet MEP 5,45.

 

x