Rundens Hold #10 Herreligaen

26. oktober 2023

TMS Ringsted tog sejren i går aftes i den stormudsatte kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, og dermed blev runde 10 i Herreligaen rundet af. Af de 7 kampe endte det med 6 hjemmesejre, mens Nordsjælland Håndbold var det eneste hold, der fik noget med sig hjem, da det blev til 28-29 ude over KIF Kolding.

Rundens største sejrs-margen stod TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg HH for, da holdene begge vandt med 9 mål mod henholdsvis SAH og Mors-Thy Håndbold.

Rundens Hold #10/Herreligaen  

Sander Heieren/TTH:

47 lød den fantastisk redningsprocent på for TTH-keeperen, der dermed havde sin store andel i, at SAH blev sendt hjem pointløse. Det svarede til 20 redninger på 43 skud og den norske sidste skanse scorede såmænd også en enkelt gang. Præstationen overgår lige akkurat sæsonens hidtil bedste målvogter-indsats, som Landin sad på med 6,58 MEP-point. Samlet MEP-score 6,64.

Bjarke Christensen/KIF:

For anden gang i sæsonen er Christensen på Rundens Hold. KIF-fløjen blev topscorer, da han omsatte alle sine 10 afslutninger til mål, mens det også blev til 1 assists og 1 opsnappet bold. Samlet MEP-score 6,65.

Thomas Boilesen/TTH:

Boilesen brillerede med 6 rene træffere på lige så mange forsøg, og blev dermed delt topscorer for TTH i sejren over SAH. 4 assists blev det også til fra venstrebackens hånd. Samlet MEP-score 5,45.

Simon Hald/AAH:

Landsholdsstregen spillede en fremragende kamp for Aalborg Håndbold og er på Rundens Hold for første gang i sæsonen efter 7 mål, 3 tilkæmpede straffekast og 3 blokerede skud. Samlet MEP-score 6,41.

Jeppe Gade/LTH:

Gade fortsætter de flotte takter og er for anden uge i træk på Rundens Hold. Denne gang efter at have været direkte involveret i mere end halvdelen af LTH’s 26 mål, da playmakeren scorede 9 gange og leverede 5 assists. Samlet MEP-score 5,85.   

Tobias Nielsen/TMS:

Nielsen noterede sig for hele 9 mål og blev topscorer for TMS, da holdet hjemme vandt med 28-26 over LTH. 4 af scoringerne faldt på straffekast på lige så mange forsøg, mens han også stod bag 3 erobrede bolde. Samlet MEP-score på 5,54.  

Andreas Lang/SJE:

Lang leverede i den grad varen mod Skjern Håndbold og er for anden uge i træk på Rundnes Hold – endda med den bedste præstation af alle spillere målt på MEP-point. 11 rene træffere på blot 13 forsøg, 2 assists og 1 blokeret skud i forsvarskæden blev det til for den 27-årige svenske højreback. Samlet MEP-score på 7,45.

 

x