Rundens Hold #11/HTH Herreligaen

11. november 2022

Aalborg Håndbold var bagud det meste af opgøret mod TTH, men fik alligevel begge point med sig hjem ikke mindst takket være Simon Gade, der er med på Rundens Hold. BSH vandt ude over LTH, og er eneste mandskab til at havde to spillere med på holdet i denne omgang. Rundens mest scorende hold blev Skjern Håndbold, der nettede 36 gange i hjemmesejren over MTH , mens HCM står for rundens laveste score med 20 mål ude mod NSH. GOG vandt en kneben 1-målssejr ude og har igen igen igen Lukas Jørgensen med på Rundens Hold.        

Rundens Hold #11/HTH Herreligaen  

Simon Gade/AAH:

Gade var ene mand om at vogte Aalborg-buret, og det gjorde han så godt, at han er med på Rundens Hold, da TTH blev holdt nede på 23 scoringer mod vicemestrenes 26. 39 lød den samlede redningsprocent på for Gade. Samlet MEP 4,04.

Bjarke Christensen/KIF:

Christensen deler topscorerværdigheden i HTH Herreligaen efter 11 runder med 78 scoringer. 6 af disse faldt i KIF Koldings 6-måls-sejr over SJE. Samlet MEP 4,9.

Alfred Jónsson/SKH:

Skjernspillerne var i hopla hjemme mod MTH, hvor det blev til 36 mål. En god luns af disse stod Jónsson for, da venstrebacken bragede 10 mål ind, mens det også blev til 2 assists. Samlet MEP 6,10.

Lukas Jørgensen/GOG:

Jørgensen er decideret on fire. For femte i træk og sjette gang i alt i sæsonen er han med på Rundens Hold. 5 mål på 6 forsøg, en enkelt assist og tre tilkæmpede straffekast danner denne gang grundlaget for udtagelsen. Samlet MEP 4,61.

Ludvig Hallbäck/BSH:

Hallbäck havde sin store andel i BSH-sejren ude over LTH, da playmakeren var i flyvende form med 7 mål og 4 assists. Dertil 2 tilkæmpede straffekast og opskriften til Rundens højeste MEP-score af alle spillere er klar. Samlet MEP 6,14.

Mathias Jørgensen/REH:

Jørgensen scorer et vaskeægte hattrick, da det er tredje gang i rap, at han er med på Rundens Hold. 6 mål på 7 forsøg blev det til for den 27-årige højre fløj. Samlet MEP 4,15.

Peter Balling/BSH:

Balling baldrede 5 mål ind, heraf 2 på straffekast, og havde derudover næstsidste hånd på 4 mål, da BSH tog begge point med hjem fra mødet med LTH. Samlet MEP-score 3,80.

 

x