Rundens Hold #12 Herreligaen

13. november 2023

KIF Kolding indledte 12. spillerunde med at vinde over LTH og minimere afstanden i bunden til selvsamme hold til 1 point. Sejren faldt på hjemmebane, og runden bestod faktisk af lutter hjemmesejre med mindst tre mål, hvor SønderjyskE Herrer stod for den største, da holdet lukkede runden i går aftes med en sejr på 36-27 over REH.

Rundens Hold #12/Herreligaen

Niklas Landin/AAH: 

For fjerde gang i sæsonen er Landin på Rundens Hold, og det er flest af alle spillere i Herreligaen (samme antal har Tobias Nielsen fra TMS). I kampen mod BSH diskede landsholdsstjernen op med 19 redninger, heraf 2 af 2 mulige på straffekast, og det gav en samlet redningsprocent på 42. Samlet MEP-score 4,15.

Bjarke Christensen/KIF:

KIF Kolding åbnede 12. spillerunde med en sejr hjemme over LTH, og havde i Bjarke Christensen holdets topscorer i kampen med 8 mål, heraf 4 på straffekast. Samlet MEP-score 3,24.

Kristian Stranden/SJE:

2-meter manden spillede en stærk kamp for SJE, og rammer Rundens Hold efter 7 mål på 8 forsøg og 2 assists. Det er første gang i sæsonen, at det 26-årige norske venstreback er blandt de ”7 udvalgte”. Samlet MEP-score 5,20.

Joachim Møller/TMS:

Møller markerede sig flot, da TMS-stregen scorede på alle sine 5 afslutninger, mens det også blev til 1-taller ud for assist, tilkæmpede straffekast samt erobrede bolde statistikkerne. Møller noterede sig endda også for hele 6 blokerede skud i forsvaret. Samlet MEP-score 5,92.

Nicolaj Jørgensen/SJE:

Med 11 mål blev Jørgensen topscorer for SJE, der rundede runden af i går aftes med en hjemmesejr over REH. 3 assists blev det også til for den 23-årige playmaker, der pt. indtager 4. pladsen på den samlede topscorerliste. Samlet MEP-score 6,1.

Tobias Nielsen/TMS:

Nielsen har været forrygende for oprykkerne i denne sæson og er for fjerde gang i sæsonen på Rundens Hold, hvilket er flest af alle i rækken (samme antal er Niklas Landin også på). 9 mål og 3 erobrede bolde stod højrefløjen for i TMS-sejren over MTH, og på topscorerlisten er Nielsen klart mest scorende fløj i Herreligaen, mens han indtager tredjepladsen på den samlede topscorerliste. Samlet MEP-score på 5,73.  

Emil Madsen/GOG:

GOG-stjernen viste sig frem fra sin allerbedste side og står får rundens klart bedste præstation målt på MEP-point. Hele 13 mål, heraf 2 på straffekast, og 6 assists blev det til for Madsen, der nu indtager andenpladsen på topscorerlisten i Herreligaen. Samlet MEP-score på 8,15.

 

x