Rundens Hold #12/HTH Herreligaen

15. november 2022

TTH Holstebro blev rundens mest scorende mandskab, da holdet efter to nederlag kom tilbage på vindersporet med 37-31 over MTH. SønderjyskE Herrer vandt i cheftræner Rasmus Vandbæks debutkamp over NSH, så afstanden til nordsjællænderne nu er 3 point fremfor 1. I lokalopgøret mellem FHK og KIF trak førstnævnte det længste strå med 28-25, mens top 3, Aalborg Håndbold, GOG og BSH alle sejrede.
           

Rundens Hold #12/HTH Herreligaen  

Jimmi Andersen/NSH:

Med en redningsprocent på 38 svarende i dette tilfælde til 15 redninger på 39 forsøg baner Andersen sig vej til Rundens Hold for første gang i sæsonen. Samlet MEP 4,03.

Frederik Bjerre/MTH:

Bjerre blev topscorer for MTH i udebanenederlaget mod TTH, da det blev 7 mål - heraf 6 på straffekast på ligeså mange forsøg. Samlet MEP 3,17.

Nikolaj Markussen/TTH:

Tårnhøje Markussen viste tårnhøjt niveau mod MTH, da han med 9 mål og 4 assists havde sin store andel i TTH’s sejr. Markussens præstation er også lig med rundens højeste MEP-score på 7,42.

Lukas Jørgensen/GOG: 

Vi slipper snart op for superlativer om Jørgensen. Stregspilleren er simpelthen for vild. For sjette gang i træk og syvende gang i alt i sæsonen, er han med på Rundens Hold. 7 pletskud på ligeså mange forsøg og et enkelt tilkæmpet straffekast blev det til i denne omgang. Samlet MEP 5,67.

Thomas Arnoldsen/SAH:

Mr. 100 % i sejren over HCM. 9 afslutninger og 9 mål og som ”krydderi” også 4 assists. Stærkt af Arnoldsen, der fordobler sin antal af gange på Rundens Hold i denne sæson til 2. Samlet MEP 6,35.

Rasmus Kier/TTH:

3 skud i åbent spil og 3 på straffekast endte alle med samme resultat for Kier: Mål. De 6 mål var netop forskellen mellem TTH og MTH (37-31). Det er anden gang i sæsonen, at højre fløjen er med på Rundens Hold. Samlet MEP 3,25.

Andreas Lang/SJE:

Lang var fremragende for SJE, da højrebacken var direkte involveret i mere end halvdelen af sit holds 28 mål via 8 træffere og 7 assists. Samlet MEP-score 5,77.

 

x