Rundens Hold #13 Herreligaen

21. november 2023

Med 13. spillerunde afviklet er halvdelen af grundspillet i Herreligaen nu rundet. Den bød på 5 udesejre, heraf ”et par store” til NSH, TMS og FHK, mens Aalborg Håndbold også vandt ude og gjorde det til 13 sejre af 13 mulige. Hjemmebanefordelen udnyttede kun REH mod GOG og MTH mod KIF.

Rundens Hold #13/Herreligaen  

Sebastian Frandsen/FHK: 

Imponerende 46 fik Frandsen sin redningsprocent op på i FHK udesejren over BSH, hvor 2 af de i alt 16 redninger faldt på straffekast. Det er første gang, at målvogteren er på Rundens Hold i denne sæson, hvor han samlet – efter at halvdelen af grundspillet er afviklet - står noteret for en redningsprocent på 34,6, hvilket er næstbedst af alle keepere. Samlet MEP-score 4,70.

Jeppe Cieslak/NSH:

For tredje gang i sæsonen er Cieslak på Rundens Hold, og det efter en fejlfri præstation, da venstre fløjen scorede 8 gange på lige så mange skud i den store udesejr over TTH på 24-34. Det rakte til topscorerværdigheden for Cieslak, der også erobrede bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score 6,30.

Elvar Asgeirsson/REH: 

Blandt denne rundes ”7 udvalgte” er Asgeirsson, der er med for første gang i sæsonen. I triumfen hjemme mod GOG (34-33), scorede venstre backen 7 gange på 8 forsøg og var også oplægger ved 3 af sine holdkammeraters mål. Samlet MEP-score 5,72.

Henrik Jakobsen/GOG:

6 gange fyrede Jakobsen af mod kassen, og alle 6 gange blafrede nettet. Indsatsen bød også på 1 assists, 2 tilkæmpede straffekast og 2 ”stjålne” bolde for den 30-årige norske stregspiller.  Samlet MEP-score 5,83.

Nicolaj Jørgensen/SJE:

For anden runde i træk er Jørgensen med på Rundens Hold. Denne gang med 9 mål, der gav topscorerværdigheden for sit hold, samt en enkelt assists og et enkelt tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score 4,77.

Tobias Nielsen/TMS:

Nielsen er i storform! For femte gang i sæsonen er fløjkanonen på Rundens Hold, og det er flest af alle spillere i Herreligaen. Tilmed er præstationen, der bidrog til en sejr ude over SJE, rundens allerbedste målt på MEP-point. 10 mål, heraf 3 på 3 straffekast, og en enkelt erobret bold blev det til. Samlet MEP-score på 6,44.  

Emil Madsen/GOG:

For anden uge i træk er GOG-stjernen på Rundens Hold. 11 mål, 2 assists og 1 tilkæmpet straffekast var facit for Madsen, der er nummer 2 på både MEP-og Topscorerlisten i Herreligaen. Samlet MEP-score på 5,67.

 

x