Rundens Hold #13/HTH Herreligaen

18. november 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold og Mors-Thy Håndbold sejrede med præcis de samme cifre (33-25) i 13. spillerunde. Rundens største neglebider stod mellem KIF Kolding og TTH Holstebro, da førstnævnte sejrede 24-23. Mest målrige opgør stod mellem BSH og GOG, der samlet nåede op på 68 mål med en ”to-måls-overvægt” til fynboerne. 5-målsejre på hjemmebane sørgede både Lemvig-Thyborøn og Skjern Håndbold for, og sidstnævnte havde tilmed spilleren med den allerhøjeste MEP-score i runden.         
   

Rundens Hold #13/HTH Herreligaen  

Rasmus Henriksen/MTH:

42. Det var redningsprocenten fra Henriksen side, og den præstation var stærkt medvirkende til, at MTH storsejrede over REH. En enkelt kasse blev det såmænd også til for Henriksen, der er med på Rundens Hold for tredje gang i sæsonen. Samlet MEP 6,16.

Lars Skaarup/SAH:

4 mål, 2 tilkæmpede straffekast og 3 erobrede bolde. Det var det stærke bidrag fra Skaarups side i SAH’s sejr over FHK. Samlet MEP 4,46.

Marcus Midtgaard/MTH:

8 mål sejrede MTH med og 8 mål i åbent spil var lige netop, hvad Midtgaard leverede udover 2 assists. Dermed blev han topscorer for sit hold og rammer Rundens Hold for første gang i sæsonen. Samlet MEP-score på 6,31.

Emil Bergholt/SKH:

Bergholt viste skræmmende styrke, da HCM gæstede de grønklædte. 10 pletskud på 10 forsøg og 2 tilkæmpede straffekast kaster Rundens højeste MEP-score af sig på 8,14.

Felix Claar/AAH:

Claar storspillede for AAH, og er at finde på Rundens Hold for anden gang i denne sæson. 9 mål og 4 assists blev det til for den stærke svenske playmaker i udesejren over NSH. Samlet MEP 6,22.

Jesper Kokholm/LTH:

Der var ikke mange mål i opgøret mellem LTH og SJE. 23-18 endte kampen, i hvilken Kokholm viste fremragende skudpræcision med 7 mål på 7 forsøg. Dertil en enkelt assists. Samlet MEP 5,40.

Nikolaj Øris Nielsen/BSH:

Han har rundet 36 somre, men det er ingen hindring for Nikolaj Øris, der er med på Rundens Hold efter at have været involveret i 10 mål (4 kasser og 6 assists) i kampen mod GOG. Samlet MEP-score 3,57.

 

x