Rundens Hold #14 Herreligaen

27. november 2023

14. spillerunde bød på hele tre uafgjorte kampe, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbolds remis mod ellers så suveræne Aalborg Håndbold, uden tvivl var den mest overraskende. Sejre i runden blev det til for FHK - der indtager andenpladsen i rækken - samt til BSH, KIF Kolding og Ribe-Esbjerg HH. Sidstnævnte stod bag rundens største vindermargen med 9-mål-sejren over TMS.

Rundens Hold #14/Herreligaen  

Mikkel Løvkvist/BSH: 

Løvkvist lukkede fornemt af i målet og stod med en redningsprocent på vilde 48, hvilket var med til at holde SAH nede på 23 mål. En enkelt assists noterede målvogteren sig også for. Samlet MEP-score 5,72.

Bjarke Christensen/KIF:

Til sommer skifter Christensen til Skjern Håndbold, men det lod på ingen måde til at forstyrre venstre fløjen, der blev delt topscorer for sit hold med 7 mål, heraf 5 på 5 straffekast. Samlet MEP-score 3,47.

Aaron Mensing/GOG: 

Med et mål i sidste sekund sikrede Mensing sit hold det ene point ude mod MTH. En plads på Rundens Hold, sikrede GOG-stjernen sig også, da det blev til 11 rene træffere på blot 12 forsøg i åbent spil. Samlet MEP-score 8,05.

Dan Beck-Hansen/SKH: 

For første gang i sæsonen er Beck-Hansen med på Rundens Hold. Stregspilleren sendte kuglen afsted 6 gange mod mål og scorede på alle sine forsøg. En enkelt målgivende aflevering blev det også til. Samlet MEP-score 4,34.

Jeppe Gade/LTH:

Gade gør det igen! Spiller en brandkamp og står bag rundens bedste præstation målt på MEP-point. I remisen mod AAH, bragede playmakeren 12 mål i kassen og stod også bag 4 assists. 115 mål er Gade oppe på i sæsonen, og det er lig med topscorer-værdigheden i Herreligaen. Samlet MEP-score 8,35.

Tobias Nielsen/TMS:

Det er snart svært at finde på flere superlativer om Nielsen. For hele 6. gang er fløjspilleren på Rundens Hold, og det er flest af alle spillere i Herreligaen. Træfsikkerhed er nøgleordet i denne omgang, hvor Nielsen scorede på alle sine 4 forsøg. Samlet MEP-score på 2,70.   

Emil Madsen/GOG:

For tredje runde i træk er Madsen på Rundens Hold. Denne gang udmærkede højrebacken sig med 8 mål og 4 assists, mens han også erobrede bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score på 6,50.

 

x