Rundens Hold #14/HTH Herreligaen

23. november 2022

KIF Kolding fik som det første hold i sæsonen skovlen under Mikkel Hansen og Co. med en hjemmesejr på 27-25. I Skjern var der kun 10 spillere på hjemmeholdets holdkort i opgøret mod GOG, men alligevel har tre af disse fundet vej til Rundens Hold efter remissen 32-32 mod de fynske forsvarende mestre. Uafgjort blev det også mellem Nordsjælland Håndbold og Fredericia Håndboldklub (28-28), mens rundens største sejr tilfaldt TTH Holstebro, der på udebane i går aftes baskede Ribe-Esbjerg HH med 23-32.              

Rundens Hold #14/HTH Herreligaen 

Christoffer Bonde/SKH:

Selvom der strøg 31 mål ind bag Bonde, stod Skjern-keeperen stærkt med en redningsprocent på 38 mod GOG. Det er anden gang i sæsonen, at Bonde er med på Rundens Hold. Samlet MEP 4,53.

Bjarke Christensen/KIF:

Venstre fløjen har taget storspillet fra sin tid i MTH med sig til KIF Kolding. Med 9 mål, heraf 3 på straffekast, blev Christensen topscorer for sit hold i den imponerende sejr over Aalborg. Også på den samlede topscorerliste i HTH Herreligaen, troner fløj-kongen øverst af alle med foreløbigt 100 mål. Samlet MEP 5,57.

Simon Pytlick/GOG:

GOG-stjernen var i hopla ude mod Skjern, og blev sit holds topscorer med 7 mål. Pytlick havde også blik for sine medspillere og leverede 4 assists, ligesom venstre backen erobrede en enkelt bold. Samlet MEP-score på 5,80.

Emil Bergholt/SKH:

Bergholt fortsatte storspillet fra forrige runde og scorer også denne gang rundens højeste MEP-score på 6,97. 9 mål på 9 forsøg blev det til, ligesom stregspilleren også fik slidt sig til et straffekast.

Thomas Arnoldsen/SAH:

8 mål, 5 assists, 1 tilkæmpet straffekast og 1 erobret bold. Det var de (flotte) tørre tal fra Arnoldsens indsats mod SJE, og det kaster en plads - for tredje gang i sæsonen - på Rundens Hold af sig. Samlet MEP 5,72.

Hákun West Av TEIGUM/SAH:

Højrefløjen, der i starten af november annoncerede et sommerskifte til Füchse Berlin, spillede en stærk kamp mod SJE, og scorede 7 gange i sejren på 30-28. Samlet MEP 4,38.

Oliver Norlyk/SKH:

Norlyk ramte plet på 80 procent af sine skud i kampen mod GOG, og da højre backen affyrede kanonen 10 gange, svarede det til 8 træffere. En enkelt assist blev det også til. Samlet MEP-score 4,95.

 

x