Rundens Hold #15 Herreligaen

5. december 2023

15. spillerunde bød på sejre til de to tophold, Aalborg Håndbold og Fredericia Håndboldklub, mens BSH ligeledes med en sejr kom op på siden af MTH på en tredjeplads i Herreligaen. Nummer 5 og 6, GOG og Ribe-Esbjerg HH led nederlag, mens Skjern Håndbold med en sejr ude over SAH kravlede op på 7. pladsen og dermed en øjeblikkelig placering i slutspillet. Det samme gjorde TTH, der med en smal sejr ude over TMS, nu er på 8. pladsen.  

Rundens Hold #15/Herreligaen  

Christoffer Bonde/SKH: 

22 mål blev SAH holdt nede på på hjemmebane, og det havde Bonde sin store andel i, da den karismatiske målvogter stod med en redningsprocent på flotte 42. En enkelt assist leverede Bonde også i 22-26 sejren. Samlet MEP-score 3,87.

Viktor Bergholt/SKH:

6 gange fyrede Bergholt mod mål, og 5 af disse strøg i kassen for venstre fløjen, der også ved to lejligheder ”stjal bolden”. Det er anden gang at lillebror Bergholt rammer Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP-score 3,89.

Aaron Mensing/GOG:

Mensing markerede sig stærkt for GOG med 9 mål på 11 forsøg i åbent spil, mens venstrebacken også havde næstsidste hånd på 3 scoringer. Samlet MEP-score 6,47.

René Antonsen/AAH:

Antonsen sled og slæbte for Aalborg Håndbold i topopgøret mod MTH. 4 træffere på 4 forsøg, 2 tilkæmpede straffekast og 2 blokerede skud sender stregspilleren på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 4,24.

Mads Svane Knudsen/MTH:

Knudsen kunne det meste i kampen mod AAH, og blev sit holds topscorer med 9 mål, mens playmakeren også leverede hele 8 assists. Samlet MEP-score 6,65.    

Tobias Nielsen/TMS:

7 gange. Så mange har Nielsen været på Rundens Hold i indeværende sæson, hvilket er flest af alle. Denne gang blev det til 7 mål fra højrefløjens hånd, og det gjorde ham til topscorer for TMS. En enkelt assists og en enkelt erobret bold bidrog Nielsen også med. Samlet MEP-score på 3,62.  

Oliver Norlyk/KIF:

Norlyk havde ild i armen og præsterede at score hele 11 gange i åbent spil på 14 forsøg. 4 assists leverede højrebacken også, og dermed var han direkte involveret i mere end halvdelen af KIF Koldings 29 mål. Præstationen er samtidig rundens bedste målt på MEP-point af alle spillere. Samlet MEP-score på 8,35.

 

x