Rundens Hold #15/HTH Herreligaen

30. november 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold var rundens store historie, da fusionsklubben på udebane besejrede Aalborg Håndbold med imponerende 24-31. Rundens mest målrige opgør stod mellem Ribe-Esbjerg HH og KIF Kolding, der endte med cifrene 33-38, mens det i den modsatte skala endte med cifrene 25-21 mellem Fredericia Håndboldklub og Lemvig-Thyborøn Håndbold.                

Rundens Hold #15/HTH Herreligaen  

Thorsten Fries/FHK:

21 mål blev LTH holdt nede på mod Fredericia Håndboldklubs 25, og det var i høj grad takket været Fries, der stod en stærk kamp med en redningsprocent på voldsomme 46 efter 17 redninger på 37 forsøg. Samlet MEP 4,65.

Henrik Tilsted/BSH:

Venstrefløjen bidrog med 5 mål og 2 målgivende afleveringer, da BSH tog sin fjerde udebanesejr i træk. Samlet MEP 3,62.

Nikolaj Markussen/TTH:

7 mål på 7 forsøg og 7 assists. Det var den flotte total fra Markussens hånd i sejren over NSH på hjemmebane. Det er tredje gang i sæsonen, at den tidligere landsholdsspiller rammer Rundens Hold. Samlet MEP-score på 6,82.

Henrik Jakobsen/GOG:

Den norske stregspiller har scoret 22 gange i 15 kampe i denne sæson og 6 af disse mål faldt i 6-målssejren hjemme over MTH, hvor det også blev til et enkelt blokeret skud. Samlet MEP-score 4,94.

Thomas Arnoldsen/SAH:

Arnoldsen er i storform, og er for anden uge i træk - og fjerde gang i alt - med på Rundens Hold. Denne gang blev det til 10 mål, 3 assists og 2 tilkæmpede straffekast i den flotte udesejr over Aalborg. Indsatsen er også lig med rundens højeste MEP-score på 8,39.

Rasmus Kier/TTH:

Højrefløjen spillede en solid kamp mod NSH og satte 4 mål ind i frit spil på 5 forsøg, mens det også blev til en enkelt assist. Ligesom holdkammerat Markussen er det tredje gang. at Kier er med på rundens hold. Samlet MEP 3,19.

Mads Peter Lønborg/KIF:

KIF Kolding har gang i en flot sæson og sejrede på den svære udebane mod REH med 33-38 i 15. spillerundes sidste opgør. Lønborg gjorde sig sin løn fortjent, da højrebacken buldrede 8 mål ind på ligeså mange forsøg, mens det også blev til 3 assists. Samlet MEP-score 7,0.

 

x