Rundens Hold #16/HTH Herreligaen

5. december 2022

Normalvis sejrsvante Aalborg Håndbold kom efter fire nederlag på stribe (inklusive kampe i Europa) tilbage på vindersporet, da LTH blev overmandet på udebane med 29-36. Skanderborg Aarhus Håndbold er godt kørende og tog den femte sejr i streg med en storsejr på 34-24 over TTH, hvilket bringer fusionsklubben op på en 6. plads i rækken. Sejrsmargenen var dog ikke rundens største, da BSH formåede at vinde med 11 mål over SønderjyskE Herrer, mens der også var komfortable sejre til KIF Kolding og Skjern Håndbold.                     

Rundens Hold #16/HTH Herreligaen  

Salah Boutaf/SAH:

Når man rammer 41 i redningsprocent, ved man, at man har haft en god dag på kontoret. En sådan havde Boutaf mod TTH, der blev holdt nede på 24 scoringer. Samlet MEP 4.40.

Frederik Bjerre/MTH:

Som den ene af to fløjspillere fra MTH er Bjerre med på Rundens Hold. 6 mål, heraf 2 på straffekast blev til for venstrefløjen i nederlaget mod KIF Kolding. Samlet MEP 4,17.

Simen Pettersen/SKH:

Som på fløjpositionerne, er begge back-positioner på denne udgave af Rundens Hold optaget af spillere fra samme hold. Skjern Håndbolds Pettersen er med efter 8 mål på 9 forsøg, og det er første gang, at venstrebacken rammer Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP-score på 5,10.

Lukas Jørgensen/GOG:

Jørgensen er den spiller i HTH Herreligaen, der har været flest gange på rundens hold i denne sæson. Stregspilleren, der er blevet udtaget til Nikolaj Jacobsens VM-bruttotrup, er oppe på 8 gange i alt nu. Imponerende. 7 mål, 1 assists, 2 tilkæmpede straffekast og 4 blokerede skud blev det til i sejren over HCM. Samlet MEP-score 5,39.

Thomas Arnoldsen/SAH:

Playmakeren virker ustoppelig i øjeblikket. Netop udtaget til Nikolaj Jacobsens VM-bruttotrup brændte Arnoldsen banen af mod TTH, og scorede 11 mål på ligeså mange forsøg mål, mens det også blev til 4 assists og en enkelt erobret bold. Det giver rundens højeste MEP-score på 8,90, hvilket er svarende til en delt førsteplads over bedste præstationer indtil videre i sæsonen (Frederik Tilsted fra TTH har opnået samme score d. 28/10).   

Lasse Pedersen/MTH:

Højrefløjen gør fløj-holdkammerat Bjerre selskab på Rundens Hold. 5 mål på 6 forsøg var signeret Pedersen, der rammer Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP 3,77.

Eivind Tangen/SKH:

Tangen tordnede 9 bolde i kassen på 13 forsøg og blev topscorer, da Skjern Håndbold ikke havde de store problemer med at overkomme FHK. 3 assists blev det også til for den 29-årige norske højreback. Samlet MEP-score 6,60.

 

x