Rundens Hold #17/HTH Herreligaen

14. december 2022

SønderjyskE Herrer leverede et kæmpe resultat, da holdet sendte GOG retur pointløse trods at de gulblusede scorede 37 gange. Det overtrumfede hjemmeholdet med 42 mål. Det pointtab udnyttede Aalborg Håndbold, der med storsejr over Skjern Håndbold nu er á point i toppen med GOG. KIF Kolding og BSH tog også sejre på de to efterfølgende pladser, mens MTH. LTH og REH alle tre tog smalle et-målsejre.                  

Rundens Hold #17/HTH Herreligaen

Rasmus Henriksen/MTH:

Det var close-race for MTH ude mod HCM. 25-26 endte opgøret og med en redningsprocent på 41 havde Henriksen sin store andel i at pointene tippede i retning af holdet fra Bette Balkan. Samlet MEP 3.26.

Bjarke Christensen/KIF:

Rækkens samlede topscorer rammer Rundens Hold efter 9 mål på 10 forsøg hjemme mod NSH. Dermed er Christensen oppe på 119 scoringer efter 17 spillerunder. Samlet MEP 6,12.

Mads Kjeldgaard Andersen/BSH:

Også HTH Herreligaens næstmest scorende spiller er at finde på denne udgave af Rundens Hold. 9 mål og 3 assists blev det til for Kjeldgaard, der er oppe på 109 mål for sæsonen. MEP-listen topper venstre backen også. Stor sæson. Samlet MEP-score på 6,12.

Julius Mørch/NSH:

Selvom det ikke rakte til point er der lys i mørket for Mørch, der med 6 mål på 7 forsøg er med på Rundens Hold for anden gang i denne sæson. Samlet MEP-score 4,07.

Morten Balling/SAH:

Som tilfældet var i forrige uge, er playmakeren på Rundens Hold fra Skanderborg Aarhus Håndbold (Thomas Arnoldsens sidst). Denne gang er det så veteranen Balling, der er med efter 10 mål på 11 forsøg og fire assist. Samlet MEP-score på 7,85.   

Viktor Nevers/KIF:

KIF Kolding snupper begge fløj-positioner i denne omgang, da Nevers er med efter 5 scoringer og en enkelt assist. Samlet MEP 3,54.

Emil Madsen/GOG: 

Madsen markerede sig som den bedste af alle i runden, da højre backen med 13 mål, 4 assists og et enkelt blokeret skud fik samlet en MEP-score sammen på vilde 8,20, hvilket er rundens højeste.

 

x