Rundens Hold #19 Herreligaen

5. februar 2024

Første runde i Herreligaen efter EM-pausen bød på mødet mellem sidste års guld-og sølvvindere fra henholdsvis GOG og Aalborg Håndbold. Det trak sidstnævnte sig bedst ud af, da det i egen hule blev til 30-28 sejr. 2 point var der også i runden til TMS Ringsted og Fredericia Håndboldklub, der cementerede holdets andenplads. Runden bød såmænd også på hele 3 remisser (BSH mod MTH, NSH mod REH samt LTH mod SKH), mens rundens største sejrsmargen tilfaldt TTH, der ude vandt med 28-35 ude over KIF Kolding.

Rundens Hold #19/Herreligaen  

Christoffer Bonde/SKH:

Hele 50 skud skulle Bonde forsøge at komme i vejen for i udekampen mod LTH, og det lykkedes flotte 22 gange svarende til en redningsprocent på 44. Samlet MEP-score 5,45.

Bjarke Christensen/KIF: 

Målræven scorede 6 gange for KIF Kolding og er sit holds topscorer med 92 mål efter 19 spillerunder. En enkelt erobret bold blev det også til. Samlet MEP-score 4,34.

Marcus Midtgaard/MTH: 

For anden runde i træk er Midtgaard med på Rundens Hold. 8 mål på 12 forsøg, blev det til, og det bringer venstre backen op på en femteplads på den samlede topscorerliste. 3 assists noteredes Midtgaard også for. Samlet MEP-score 5,07.

Benjamin Pedersen/KIF: 

Pedersen blev delt topscorer for KIF Kolding, da det blev til 6 scoringer. Målene faldt på 7 forsøg, mens stregspilleren også erobrede en enkelt bold og blokerede et enkelt skud. Samlet MEP-score 4,10.

Thomas Arnoldsen/AAH:

Arnoldsen viste sig flot frem, da Aalborg Håndbold fik skovlen under GOG. 8 mål blev det til fra playmakeren, der også assisterede ved 2 lejligheder. Den samlede præstation er på en delt førsteplads over de bedste i runden målt på MEP-point. Samlet MEP-score 6,17.

Kevin Gulliksen/TTH:

Der var godt gang i TTH’s højre side, da både Enderleit og Gulliksen er med på Rundens Hold. Højre fløjen scorede således 7 gange på sine 8 forsøg, mens han også erobrede bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score på 5,35.  

Nikolaj Enderleit/TTH:

For anden runde i træk er Enderleit med blandt de ”7 udvalgte”. Denne gang blev det til 8 mål på 11 forsøg rækkende til topscorer-værdigheden for TTH samt 3 assists. Højre-backens præstation er endvidere på en delt førsteplads over de bedste i runden målt på MEP-point. Samlet MEP-score på 6,17.

 

x