Rundens Hold #19/HTH Herreligaen

7. februar 2023

Om 11 dage tørner Ribe-Esbjerg HH og Skjern Håndbold sammen i Santander Final4 semifinalen og i ”generalprøven” i denne runde, vandt de grønblusede på udebane med 25-30. I toppen var der stormøde mellem Aalborg Håndbold og GOG, og det kom Møllgaard og Co. bedst ud af med en 30-26 sejr. Samme sejrscifre endte kampen mellem KIF Kolding og Lemvig Thyborøn med, mens to klubber vandt to-målsejre hjemme (Nordsjælland Håndbold og Fredericia Håndboldklub).

Rundens Hold #19/HTH Herreligaen  

Johan Sjöstrand/BSH:

BSH-keeperen stod med en fornem redningsprocent på 44, da BSH mandag aften lukkede spillerunde nr. 19 med en sejr ude over TTH. 18 redninger på 41 forsøg svarede det til. Samlet MEP-score 4,38.

Jeppe Cieslak/NSH:

Nordsjælland Håndbold kravlede over LTH i tabellen med hjemmesejren over SAH. 27 mål scorede NSH, og af disse tegnede Cieslak sig for 6 styks på lige så mange forsøg, mens det også blev til en enkelt assist. Samlet MEP-score 5,05.

Mads Kjeldgaard/BSH:

Kjeldgaard er nummer to på topscorerlisten i HTH Herreligaen og leverede i opgøret mod TTH 8 mål ”til samlingen”, mens venstre backen også havde næstsidste hånd på 6 scoringer. Det gav rundens højeste MEP-score på 6,27.

Emil Bergholt/SKH:

Med 6 mål på 8 forsøg og et enkelt tilkæmpet straffekast bidrog Bergholt flot i det offensive, da Skjern besejrede REH. Det er tredje gang i sæsonen, at stregspilleren finder vej til Rundens Hold. Samlet MEP-score 3,54.

Thomas Arnoldsen/SAH:

Arnoldsen fortsætter det flotte spil efter VM-pausen og er med på Rundens Hold for 7. gang i sæsonen. Denne gang efter 8 mål og 5 assist og et enkelt blokeret skud. Samlet MEP-score på 6,0.                               

Mathias Jørgensen/REH:

Ribe-Esbjerg anføreren var fejlfri i sine i alt 6 afslutninger, da det blev til 5 scoringer i åbent spil samt et enkelt mål på straffekast. Dertil 1 assist. Samlet MEP-score 4,45.

Andreas Lang/SJE: 

SønderjyskE-topscoreren bidrog denne gang med 7 mål. Og 7 mål var netop, hvad holdet vandt med over Mors-Thy Håndbold (30-23). Lang langede også 2 assist afsted. Samlet MEP-score 4,89.

 

x