Rundens Hold #20/HTH Herreligaen

15. februar 2023

Skjern Håndbold stod for rundens største sejr, da KIF Kolding blev pulveriseret med 38-25. To kampe endte med 1-målsejre, da både Bjerringbro-Silkeborg og Lemvig-Thyborøn Håndbold på deres respektive hjemmebaner sejrede 31-30 og 28-27 over henholdsvis Ribe-Esbjerg HH og Nordsjælland Håndbold. Sejre var der også til topholdene Aalborg Håndbold og GOG, der samlet har tre spillere med på Rundens Hold i denne omgang.

Rundens Hold #20/HTH Herreligaen

Thorsten Fries/FHK:

22 mål blev SJE holdt nede på, og det skyldtes i høj grad Fries, der stod med en redningsprocent på hele 48 (20 redninger på 42 forsøg). Samlet MEP-score 5,72.

Sebastian Barthold/AAH:

Barthold baskede 7 mål ind, og blev topscorer for Aalborg Håndbold, da vicemestrene ude vandt over HCM. 2 assists blev det også til. Samlet MEP-score 4,67.

Alfred Jönsson/SKH:

Jönsson var i overdådigt spillehumør for Skjern Håndbold, da det blev til hele 12 mål på 13 forsøg og 4 assists. Vildt. Indsatsen er også lig med rundens højeste MEP-score på 8,70.

Lukas Jørgensen/GOG:

VM-guldvinder Jørgensen har gang i en fantastisk sæson. For 10. gang i sæsonen er han med på Rundens Hold, denne gang efter 6 mål på 8 forsøg, et enkelt tilkæmpet straffekast og en enkelt erobret bold. Samlet MEP-score 4,67.

Thomas Arnoldsen/SAH:

For 8. gang i sæsonen er Arnoldsen med på Rundens Hold. Playmakeren, der skifter til Aalborg Håndbold til sommer leverede denne gang 8 mål på ligeså mange forsøg samt 4 assists. Samlet MEP-score på 6,56.   

Lasse Pedersen/MTH:

Afslutningsmæssigt var det fejlfrit, hvad Pedersen præsterede. 5 mål i åbent spil og 2 på straffekast var resultatet på samlet 7 skud. Samlet MEP-score 4,57.

Lukas Sandell/AAH:

Sandell var direkte involveret i 9 mål af Aalborg Håndbolds i alt 28 scoringer. 5 mål og 4 assists kaster således en plads på Rundens Hold af sig for den svenske højre back, der er med blandt de syv udvalgte for anden gang i sæsonen. Samlet MEP-score 4,14.

 

x