Rundens Hold #22/HTH Herreligaen

9. marts 2023

Skanderborg Aarhus Håndbold leverede sammen med GOG rundens største sejrsmargen på 10 mål. Det gik ud over henholdsvis Skjern Håndbold og KIF Kolding, og de to sejrende mandskaber har i alt fem mand med på denne udgave af Rundens Hold. De øvrige pladser ”fyldes op” af SønderjyskE Herrers Tobias Møller, der var med til at vinde over TTH, og James Junior Scott fra Fredericia Håndboldklub, der tog en kæmpe skalp med sejren over Aalborg Håndbold på 29-28. 

Rundens Hold #22/HTH Herreligaen  

Salah Boutaf/SAH:

Boutaf leverede en eminent præstation, da han stod med redningsprocent på hele 54. Undervejs reddede målvogteren blandt andet 3 straffekast på 5 forsøg, mens han også blev noteret for 2 assists. Samlet MEP-score 7,99.

Tobias Møller/SJE:

Møller spillede en stærk kamp, da SJE i egen hule besejrede TTH. 4 rene træffere i åbent spil på lige så mange forsøg samt 2 på 3 straffekast, gav 6 mål og en plads på Rundens Hold for anden gang i sæsonen. Samlet MEP-score 3,55.

James Junior Scott/FHK:

For anden runde i træk er den 26-årige franske venstreback med blandt de syv udvalgte. Og denne gang endda med rundens bedste præstation målt på MEP-scoren, da Scott bragede hele 13 mål ind på 19 forsøg, mens han også leverede 2 assists. Samlet MEP-score 8,65.

Lukas Jørgensen/GOG:

Han er ustoppelig. Jørgensen er med for næsten uvirkelige 12. gang i sæsonen på Rundens Hold, og det er mere end halvdelen af gangene. Den nyslåede verdensmester leverede i sejren over KIF Kolding 9 mål på 13 forsøg og en enkelt assist. Samlet MEP-score på 6,07.

Thomas Arnoldsen/SAH:

Månedens spiller i november, december og februar i HTH Herreligaen. På Rundens Hold for 9. gang. Arnoldsen har gang i en kanonsæson, og scorede denne gang 7 gange 9 forsøg. 1 enkelt assist og 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score på 4,24.   

Hákun West Av Teigum/SAH:

Med 7 mål blev Teigum delt topscorer med Arnoldsen for SAH i den stærke udesejr over Skjern. Den lynhurtige fløj havde også næstsidste hånd på et enkelt mål, mens han erobrede en enkelt bold. Samlet MEP-score på 4,52.  

Emil Madsen/GOG:

Den unge GOG-løve leverede atter en overbevisende indsats og nettede 9 gange på 11 forsøg. 3 assist lagde kronen på værket og gav en samlet MEP-score på 6,90.

 

x