Rundens Hold #23/HTH Herreligaen

23. marts 2022

Bemærk at der i øjeblikket bliver spillet mange af de corona-udskudte kampe i HTH Herreligaen, og det gør, at 23. spillerunde nu er afviklet, og vi kan kåre Rundens Hold. 

I Runde 23 var der følgende 7 kampe: 

TTH vs REH- AAH vs NSH - SAH vs SJE - BSH vs GOG - SFH vs MTH - LTH vs TMS - FHK vs SKH 

 

Mikael Aggefors/AAH 4,79 MEP:

44 i redningsprocent i åbent spil blev det til for Aggefors i 35-25 sejren over Nordsjælland Håndbold, og det kaster for første gang i sæsonen en plads på Rundens Hold af sig til den svenske målvogter. 

Jerry Tollbring/GOG 6,05 MEP:

Venstre siden på denne udgave ar Rundens Hold udgøres af GOG-spillere, og ikke overraskende er det HTH Herreligaens topscorer Jerry Tollbring, der er med efter 9 mål på lige så mange forsøg ude mod BSH. 

Simon Pytlick/GOG 6,39 MEP:

GOG venstre-siden afrundes af Pytlick, der i selvsamme kamp mod BSH scorede 8 gange og også fandt tid til 4 assists. GOG-løven har gang i en forrygende sæson, og var i sidste uge udtaget til Nikolaj Jacobsens landsholdstrup.  

Rasmus Meyer Ejlersen/FHK 4,50 MEP:

6 gange sendte Ejlersen bolden mod mål og alle forsøg strøg i kassen, da FHK ude mødte Skjern. Den 100 % præstation giver en plads på Rundens Hold for Ejlersen, der dermed fordobler sit antal af gange på Rundens Hold til to.

Jonas Larholm/REH 6,65 MEP:

Det er svært ikke at lade sig imponere af Ribe-Esbjerg HH’s superveteran Jonas Larholm. Om få måneder runder den svenske playmaker 40 år, og mandag aften viste han igen vejen, da han via 8 mål og 6 assists havde sin store andel i holdets udesejr over TTH på 30-39. Larholm er også Ribe-Esbjerg HH’s øjeblikkelige topscorer med 110 mål. Imponerende!
 

Mathias Jørgensen/REH 4,24 MEP:

Ribe-Esbjerg HH ligger lunt i forhold til en slutspils-plads ikke mindst takket være fine præstationer af højre fløjen Jørgensen, der mod TTH nettede 6 gange på 8 forsøg. Det er anden gang at Jørgensen i denne sæson er at finde på Rundens Hold.   

Eivind Tangen/SKH 5,80 MEP:

9 mål satte Skjerns højre back ind i den smalle sejr over FHK på 32-31, og havde dermed sin store andel i de to point til de grønklædte. Præstationen giver for fjerde gang for Tangens vedkommende en plads på Rundens Hold.  

Se arkiv for rundens hold her

x