Rundens Hold #25 Herreligaen

21. marts 2024

Med en sejr over SJE med smallest mulige margen (29-28) gjorde Ribe-Esbjerg HH sig klar til slutspillet med en runde tilbage af grundspillet. Dermed faldt hele Top8 også på plads, da TMS i sidste runde som bekendt sikrede sig pladsen i det forjættede land. Der er stadig en masse placeringer at spille for i sidste spillerunde, herunder om bonuspoint i slutspilspuljerne, hvor alle 14 hold skal i aktion på samme tid søndag kl. 16.00.        

Rundens Hold #25/Herreligaen  

Rasmus Henriksen/MTH:

TMS blev holdt nede på 22 scoringer, og det havde Henriksen sin fine andel i, da keeperen stod med en redningsprocent på hele 48. Samlet MEP-score 5,61.

Alexander Blonz/GOG:

Med 5 mål på 6 forsøg, heriblandt 2 på 3 straffekast, spiller Blonz sig på Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 2,37.

James Junior Scott/FHK: 

Scott scorede 7 gange og blev topscorer for FHK, da holdet på udebane storsejrede over TTH. Et enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til for venstrebacken. Samlet MEP-score 5,07.

Senjamin Buric/SKH: 

For tredje gang i denne sæson er Buric med på Rundens Hold. Stregspilleren blev med 8 mål på 10 forsøg i åbent spil delt topscorer for Skjern i runden. Samlet MEP-score 4,75.

Frederik Tilsted/MTH:

For anden runde i træk - og for sjette gang i sæsonen - er Tilsted med på Rundens Hold. Og det endda med den bedste præstation af alle i runden målt på MEP-point. 10 træffere på 12 forsøg, 5 assists, og 1 enkelt tilkæmpet straffekast blev det flotte udbytte for playmakeren. Samlet MEP-score 8,02.

René Rasmussen/SKH:

4 mål på 5 forsøg stod Rasmussen for i hjemmekampen mod GOG. Den lynhurtige højrefløj ”stjal” også bolden 2 gange undervejs og rammer Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP-score 3,30.  

Kristian Olsen/NSH:

Olsen storspillede mod SAH og er på Rundens Hold for tredje gang i denne sæson. 10 træffere på 13 forsøg og 1 assist blev det til for den 24-årige højreback. Samlet MEP-score 7,15.

 

x