Rundens Hold #25/HTH Herreligaen

1. marts 2022

Bemærk at der i øjeblikket bliver spillet mange af de corona-udskudte kampe i HTH Herreligaen, og det gør, at 25. spillerunde nu er afviklet, og vi kan dermed kåre Rundens Hold. 

I Runde 25 var der følgende 7 kampe: 

BSH vs FHK - TTH vs MTH - REH vs GOG - SKH vs TMS - SFH vs NSH - LTH vs KIF - AAH vs SJE 

 

Christoffer Bonde/SKH 5,23 MEP

I kampen og sejren mod TMS d. 25. februar stod Bonde en mere end godkendt kamp, da målvogteren ramte 45 i redningsprocent. Alt rigeligt til en plads på Rundens Hold, for keeperen, der også var at finde på Efterårets Hold i HTH Herreligaen. 

Bjarke Christensen/MTH 3,65 MEP

For femte kamp i træk blev det til point for Mors-Thy Håndbold, da holdet ude slog TTH med 25-28. Bjarke Christensen spillede endnu engang en solid kamp og scorede fem gange undervejs. På den samlede topscorerliste ligger venstre fløjen på en 3. plads med 128 mål.

Erik Thorsteinsen Toft /MTH 5,37 MEP

Som tilfældet var med holdkammerat Christensen leverede Toft varen i kampen mod TTH. Den stærke nordmand smækkede bolden i kassen 8 gange og fandt også tid til tre assists. På topscorerlisten er Toft nu lige i hælene på Christensen med 125 mål. 

Benjamin Pedersen/KIF 4,87 MEP

Pedersen var stærkt spillende i KIF Koldings remis ude mod LTH. Syv gange fyrede Pedersen skud mod målet og træfsikkerheden var perfekt, da alle strøg i mål.    

Jesper Konradsson/SKH 6,22 MEP

Skjern-playmakeren var i hopla mod TMS, da det blev til 10 scoringer og 3 assists undervejs. Dermed var Konradsson direkte involveret i knap 40 procent af sit holds mål.

Jonas Samuelsson/AAH 2,72 MEP

Aalborg Håndbold havde ikke de store problemer med at besejre SønderjyskE Herrer, da aalborgenserne sejrede sikkert med 37-30. Samuelsson scorede fra sin position som højre fløj 4 gange på 5 forsøg.  

Eivind Tangen/SKH 6,77 MEP

Rundens højeste MEP-score stod Tangen for, da nordmanden samlede 6,77 point sammen via blandt andet 9 mål på 12 forsøg og 3 assists. Tangen er dermed den tredje spiller fra Skjern Håndbold, der er med på Rundens Hold i denne omgang.

 

x