Rundens Hold #27/HTH Herreligaen

15. marts 2022

I Runde 27 var der følgende 7 kampe: 

TTH vs NSH - SFH vs SJE - AAH vs SAH - REH vs FHK - GOG vs MTH - SKH vs KIF - BSH vs TMS 

 

Jimmi Andersen/NSH 3,01 MEP:

42 i redningsprocent lød totalen på for Andersen, da Nordsjælland Håndbold fortsatte de flotte takter med sejren ude over TTH på 22-26.  

Bjarke Christensen/MTH 5,80 MEP:

Selvom MTH blev stækket på udebane af GOG med 31-29, fandt Christensen atter engang vej til Rundens Hold, da venstre fløjen nettede 8 gange undervejs. Christensen indtager pt. andenpladsen på topscorerlisten i HTH Herreligaen. 

William Bogojevic/BSH 5,79 MEP:

Bjerringbro-Silkeborg havde ikke de store problemer med TMS på hjemmebane, da det blev til sejr på 29-21. Topscorer for hjemmeholdet blev Bogojevic med 7 mål, mens det også blev til 3 assist i kampen.  

Andreas Magaard /NSH 6,04 MEP:

8 gange sendte Magaard kuglen afsted mod TTH-målet og 7 af disse strøg i mål i sejren på 22-26. Den præstation kaster en plads på Rundens Hold til stregspilleren af sig. 

Lasse Mikkelsen/SKH 3,90 MEP:

 For anden runde i træk er det en Skjern-spiller, der besætter playmakeren position på Rundens Hold, og denne gang er det Lasse Mikkelsen, der er med via 6 mål og 4 assists i storsejren på 30-20 over KIF Kolding.

Mathias Jørgensen/REH 3,75 MEP:

5 mål vandt Ribe-Esbjerg med over FHK, og 5 mål var præcis, hvad Jørgensen noterede sig for på lige så mange forsøg i kampen. Det giver en plads på Rundes Hold for den 26-årige højre fløj.   

Mads Hoxer Hangaard/MTH 6,50 MEP:

Rundens højeste MEP-score stod Mads Hoxer for, da højre backen skød og assisterede sig til 6,50 point. Den score kom i hus på 9 mål og 5 assists, hvilket gjorde Hoxer direkte involveret i næsten halvdelen af MTH’s 29 mål på udebane mod GOG (der scorede 31). 

Se arkiv for rundens hold her

 

x