Rundens Hold #28/HTH Herreligaen

28. marts 2022

I Runde 27 var der følgende 7 kampe: 

SAH vs SKH - FHK vs GOG - LTH vs AAH - SJE vs BSH - KIF vs SFH - NSH vs REH - TMS vs TTH 

 

Salah Boutaf/SAH 4,69 MEP:

En fremragende præstation af Boutaf i Skanderborg Aarhus Håndbold-målet var en højst medvirkende faktor til fusionsklubbens sejr over Skjern på 27-24. 50 i redningsprocent lød totalen på for Boutaf i åbent spil. Stærkt. 

Anton Bramming/TMS 4,96 MEP:

TMS tog to vitale point mod TTH, da det i egen hule blev til 32-31. Fra sin position som venstre fløj havde Bramming med 6 mål sin store andel i sejren, og han er nu med for første gang i sæsonen på Rundens Hold.

Thomas Arnoldsen/SAH 6,54 MEP:

Han har både blik for at score mål og levere målgivende afleveringer. Unge Arnoldsen imponerende atter engang i kampen mod Skjern, hvor det blev til 6 mål og 7 assists i Skanderborg Aarhus Håndbold-sejren. 

Andreas Magaard/NSH 4,99 MEP:

Magaard har vist stor træfsikkerhed for NSH i denne sæson, og kampen mod Ribe-Esbjerg var ingen undtagelse, da stregspilleren scorede på alle sine 6 forsøg. Det er tredje gang, han er med på Rundens Hold.

Allan Damgaard/TTH 5,00 MEP:

Med et rent MEP-tal på 5 kommer Damgaard med på Rundens Hold som playmaker. Den score kom i hus via blandt andet 7 mål og 4 assists. 

Kasper Young/FHK 5,72 MEP:

For første gang i denne sæson er Young med på Rundens hold, og den ære kom i hus, da fløjspilleren scorede 8 gang på 10 forsøg i kampen mod GOG.  

Peter Balling/KIF 6,12 MEP: 

Balling viste vejen med 9 mål på 12 forsøg, da KIF Kolding på hjemmebane sikrede sig to vigtige point i kampen om at undgå nedrykning. De 9 mål rakte rigeligt til topscorerværdigheden i opgøret.

x