Rundens Hold #29/HTH Herreligaen

5. april 2022

I Runde 29 var der følgende 7 kampe: 

REH vs TMS - TTH vs SJE - BSH vs KIF - SKH vs LTH - SFH vs SAH - MTH vs FHK - GOG vs NSH 

 

Magnus Brandbyge/SFH: 3,86 MEP

Brandbyge stod en brandkamp, da Skive fH holdt modstanderholdet Skanderborg Aarhus Håndbold på blot 21 scoringer, mens de selv scorede 29. Redningsprocenten lød på 43 i åbent spil for Brandbyge, der ”debuterer” på Rundens Hold i denne sæson.   

Martin Bisgaard/FHK: 6,40 MEP

Bisgaard bidrag i nederlaget ude mod MTH var i den grad bemærkelsesværdigt, da venstre fløjen noterede sig for 9 mål på 9 forsøg i åbent spil. Mr. 100 % er med på Rundens Hold for tredje gang i denne sæson.

Mads Kjeldgaard Andersen/BSH: 4,35 MEP

5 spillere er i denne runde med på Rundens Hold for første gang, og en er disse er BSH’s Mads Andersen, der havde en god dag på kontoret, da han bidrog med 7 mål i sejren på 35-31 over KIF Kolding. 

Anders Zachariassen/GOG: 6,27 MEP

De var bagud med 6 mål ved pausen men endte med at vinde med 6. GOG har leveret vildt i år og er allerede vindere af grundspillet. I det flotte comeback mod Nordsjælland Håndbold scorede landsholdsspiller Zachariassen 7 gange på 8 forsøg og er med på Rundes Hold for første gang i denne sæson.

Lasse Mikkelsen/SKH: 6,40 MEP

På playmaker-positionen er Lasse Mikkelsen for fjerde gang i sæsonen med på Rundens Hold. Mikkelsen scorede og assisterede henholdsvis 8 og 7 gange og var dermed direkte involveret i halvdelen af Skjern Håndbold 30 mål i sejren over Lemvig-Thyborøn. 

Rasmus Kier/TTH: 3,67 MEP

Kier kiksede kun en enkelt gang på sine 7 skud mod mål, da TTH Holstebro sikrede sig et point hjemme mod SønderjyskE Herrer. 27-27 endte kampen, der resulterede i at Kier er med på Rundens Hold for første gang i år.  

Jacob Lassen/BSH: 10,52 MEP

Med 10,52 MEP-point er Lassen ikke bare med på Rundens Hold, men er nu også på en fjerdeplads på All Time-listen over bedste præstationer i landets bedste række siden sæsonen 2007/08. Den vilde score kom i stand via 11 mål på 13 forsøg i åbent spil, 8 assists, 1 tilkæmpet straffekast og 2 erobrede bolde. Imponerende!  

x