Rundens Hold #3/Slutspil HTH Herreligaen

26. april 2023

3. spillerunde i slutspillet i HTH Herreligaen blev afviklet i weekenden, og dermed er vi nået halvvejs igennem. Den mest målrige kamp faldt mellem BSH og GOG, og her var det fynboerne, der lige akkurat trak det længste strå med en udesejr på 34-35. Ellers bød runden på 3 hjemmesejre til Fredericia Håndboldklub og Skjern Håndbold, der vandt deres kampe med 3 mål samt til Ribe-Esbjerg HH, der sejrede med 2 måls margen.    

Rundens Hold – Slutspilsrunde 3

Kristoffer Laursen/SAH:

Med en redningsprocent på 38 svarende til 16 redninger på 42 forsøg, nupper Laursen pladsen som målvogter på Rundens Hold. Samlet MEP-score 4,13.

Lasse Uth/SKH:

Uth udmærkede sig med 6 træffere i sejren over Aalborg Håndbold. Målene faldt på lige så mange forsøg. Samlet MEP-score 3,77.

Simen Pettersen/SKH:

Pettersen spillede en fremragende kamp, og bidrog med både scoringer og assists. 7 af førstnævnte og 4 af sidstnævnte. Dertil et tilkæmpet straffekast. Samlet MEP-score 5,12.

Rene Antonsen/AAH:

4 mål på 5 forsøg stod Antonsen for, mens stregspilleren også sled sig til et straffekast. Det rakte ikke til point ude mod Skjern Håndbold, men til en plads blandt de ”7 udvalgte” for første gang i sæsonen.  Samlet MEP-score 3,29.

Jakob Rasmussen/SKH:

Rasmussen raserede Aalborg Håndbolds forsvar og scorede hele 9 gange på 11 skud. Den 20-årige playmaker var også manden bag en enkelt assist. Samlet MEP-score 6,60.   

Oskar Vind Rasmussen/GOG:

Vind hvirvlede op og ned ad højre fløjen og formåede at ramme plet på alle sine fire skud. Dertil erobrede han bolden en enkelt gang. Samlet MEP-score 3,30.  

Emil Madsen/GOG:

Madsen er i storform. I sidste uge blev han udtaget til landsholdstruppen, og nu rammer højre backen endnu engang Rundens Hold. Og det endda som den bedst præsterende spiller af alle i runden målt på MEP-point, da Madsen i udekampen mod BSH scorede ikke færre end 13 mål, samtidig med at han leverede 6 assists. Imponerende. Samlet MEP-score 9,22.

 

x