Rundens Hold #30/HTH Herreligaen

11. april 2022

Johan Sjöstrand/BSH: 1,82 MEP

37 lød redningsprocenten på for Sjöstrand. Indsatsen var dog ikke nok til, at BSH hentede point med hjem ude mod Skanderborg Aarhus Håndbold, men er måske et plaster på såret for den svenske målvogter, der er med på Rundens Hold for første gang i sæsonen.     

Sebastian Barthold/AAH: 4,75 MEP

Der var gang i målscoren, da Aalborg Håndbold tørnede sammen med Skjern. 38-36 endte kampen, hvor Barthold scorede på alle sine syv forsøg. Det er anden gang i sæsonen, at den norske venstre fløj er med på Rundens Hold.

Aron Palmarsson/AAH: 8,55 MEP

11 mål på 12 forsøg og 4 assists. Det stod den islandske superstjerne for i sejren på 38-36 over Skjern. Dermed må formen siges at være på plads for Palmarsson, inden det går løs med slutspilskampene i næste uge.  

Andreas Magaard/NSH: 4,09 MEP

Magaard og Nordsjælland Håndbold klarede skærene ved på hjemmebane at besejre MTH med knebne med 29-28. Magaard viste endnu engang sit store værd, for holdet, da stregspilleren scorede 5 gange på 7 forsøg, og det kaster for fjerde gang en plads på Rundens Hold af sig.  

Lasse Mikkelsen/SKH: 9,34 MEP

Mikkelsen er i storform inden det går løs med slutspillet. Rundens højeste MEP-score står playmakeren således for, da det blev til nærmest utrolige 16 mål og 5 assists i nederlaget ude mod Aalborg på 38-36.  

René Rasmussen/SKH: 4,35 MEP

Højrefløjen har været i fremragende form i denne sæson, og runder grundspillet af ved endnu engang at være på Rundens Hold, hvilket er fjerde gang i år for Rasmussen. 5 mål på lige så mange forsøg blev det til ude mod Aalborg.   

Peter Balling/KIF: 5,45 MEP

Rutinerede Balling viste i den grad klassen, da nedrykningsdramaet skulle afgøres. 10 mål kom der fra højrefløjens hånd, heriblandt det matchvindende sidste mål til 29-28, der betød at KIF Kolding undgik den direkte nedrykning.

x