Rundens Hold #4/HTH Herreligaen

19. september 2022

Mikkel Møller Løvkvist/BSH: 

Løvkvist snuppede over halvdelen af FHK’s forsøg, da den unge målvogter sammen med resten af holdkammeraterne fra BSH vandt knebent med 25-24. I alt 19 redninger og en redningsprocent på 51. Imponerende. Samlet MEP 6,6.

Jerry Tollbring/GOG:

Sidste sæsons suveræne topscorer var i GOG’s målrige sejr på 39-32 over SJE involveret i 10 mål. 6 rene træffere på 6 forsøg og 4 assists blev det til for Tollbring, og det kaster en plads på Rundens Hold af sig for første gang i sæsonen. Samlet MEP 5,3.

Mikkel Hansen/AAH:

For anden gang i sæsonen rammer verdensstjernen Rundens Hold i HTH Herreligaen. Denne gang bidrog Hansen med 8 mål og 3 assists, da Aalborg Håndbold på ”udebane” i Jyske Bank Boxen bankede Skjern Håndbold med 28-34 Samlet MEP 5,05.

Anders Zachariassen/GOG:

Stregspilleren var i overdådigt spillehumør, og udover den defensive indsats scorede landsholdsspilleren hele 9 gange på 11 forsøg, ligesom han også sled sig til 2 straffekast. Samlet MEP 7,04 

Magnus Haubro/REH:

33 mål scorede Ribe-Esbjerg HH ude i remisen mod SAH. Af disse var Haubro direkte involveret i 13 styks, da han scorede 7 gange og næstsidste hånd på 6 mål. Samlet MEP 5,55.

Kasper Young/FHK:    

Med 5 mål på 7 forsøg spillede Young en god kamp for FHK, der dog kom til kort ude mod BSH. Pladsen på Rundens Hold er første gang i sæsonen for højrefløjen. Samlet MEP 3,79.

Mads Hoxer Hangaard/AAH:

Rundens højeste MEP-score står Hoxer for. Den unge komet spillede en fantastisk kamp for Aalborg Håndbold og nettede 10 gange på 12 forsøg, heraf 7 på 7 i første halvleg. På den samlede topscorerliste er Hoxer kravlet op som nummer 2 efter 4 runder i HTH Herreligaen. Samlet MEP 7,72.

 

x