Rundens Hold #6 Herreligaen

2. oktober 2023

6. spillerunde bød på stormøde på Sydfyn mellem mestrene og vicemestrene, og det slap Aalborg markant bedst fra, da holdet vandt med 10 mål (23-33), hvilket også var rundens største sejrs-margen. Anderledes spændende var det mellem TMS og SAH, der resulterede i en 1-målssejr til førstnævnte, mens spændingen i den grad også var til stede, da MTH og BSH spillede uafgjort 31-31. 4 mere komfortable sejre bød runden også på til Fredericia Håndboldklub, Skjern Håndbold, Ribe-Esbjerg HH samt TTH Holstebro.

Rundens Hold #6/Herreligaen  

Niklas Landin/AAH:

Landin lander endnu engang på Rundens Hold, da landsholdskeeperen var med til at pille pynten af GOG på udebane. 42 lød redningsprocenten på, mens det også blev til en enkelt assist. Samlet MEP-score 5,28.

Morten Jørgensen/REH:

2 gange M. Jørgensen fra Ribe-Esbjerg HH besætter fløjene på denne udgave af Rundens Hold. Morten er på efter 5 mål på 6 forsøg samt 2 ”stjålne bolde”. Samlet MEP-score 4,05.

Mikkel Hansen/AAH:

4 mål i frit spil, 4 scoringer på 4 straffekast og 4 assists. Det var det udbyttet for Hansen, der er på Rundens Hold for anden gang af seks mulige i denne sæson. Samlet MEP-score 4,42.

Andreas Søgaard/REH:

Søgaard spillede suverænt og missede blot et enkelt skud af sine 10 forsøg mod kassen. Et enkelt tilkæmpet straffekast blev det også til. Samlet MEP-score 6,72.

Ludvig Hallbäck/BSH:

Den svenske playmaker spillede en flot kamp for BSH og leverede 6 mål, 4 assists, mens han også tilkæmpede sig et enkelt straffekast i remisen mod MTH. Samlet MEP-score 5,17.   

Mathias Jørgensen/REH:

Ribe-Esbjerg kaptajnen scorede 8 gange, heraf 3 på lige så mange straffekast, da REH foldede sig ud mod NSH. En assists og en erobret bold blev det også til. Samlet MEP-score på 5,17.  

Mads Hoxer/AAH:

Hoxer huserede heftigt i kampen mod GOG, og står bag rundens allerbedste præstation af alle spillere målt på MEP-point. 9 kasser, 4 assists og et enkelt tilkæmpet straffekast blev det til for højrebacken. Samlet MEP-score på 6,87.

 

x