Rundens Hold #6/HTH Herreligaen

4. oktober 2022

Rasmus Henriksen/MTH:

Det rakte ikke til point, men Henriksen leverede en fantastisk præstation i buret, da han leverede en redningsprocent på vilde 51 i kampen mod SJE. Læg dertil 2 assists og en samlet MEP score på 8,66, som er lig med sæsonens bedste indtil videre.

Martin Bisgaard/FHK:

Bisgaard bidrog flot til FHK’s udesejr på 32-35 over HCM. 7 træffere på ligeså mange forsøg blev det til for venstre fløjen, der rammer Rundens Hold for første gang i denne sæson. Samlet MEP 5,25.

Mads Kjeldgaard Andersen/BSH:

Med 66 skud er venstre backen den næstmest skydelystne spiller indtil videre i HTH Herreligaen. I kampen mod TTH tordnede Kjeldgaard kuglen mod mål 14 gange og ramte plet på 9, mens det også blev til 2 assists.  Samlet MEP 5,27.

Andreas Søgaard/REH:

Søgaard spillede en solid kamp ude mod Skjern og scorede på alle sine 7 skud. Det rakte ikke til point samlet for REH, men derimod til en plads på Rundens Hold for første gang i denne sæson for stregspilleren. Samlet MEP 5,50. 

Nicolaj Nørager/FHK:

Nørager havde direkte andel i 9 scoringer for FHK, da playmakeren scorede 4 gange og havde næstsidste hånd på 5 mål. Dertil et tilkæmpet straffekast. Samlet MEP 4,12.                        

Rasmus Kier/TTH:

For fjerde kamp i træk fik TTH Holstebro point til kontoen, og i denne runde to styks efter en flot udesejr på 26-29 over BSH. Højre fløj Kier spillede stærkt og scorede 6 gange på 8 forsøg. Samlet MEP 3,97.

Lukas Sandell/AAH:

I storkampen mod GOG, viste Sandell sin høje klasse, da den svenske højreback ikke alene scorede 7 gange, men også leverede 7 assists i kampen, der endte med 29-35 til aalborgenserne. Samlet MEP 6,07.

 

x