Rundens Hold #7/HTH Herreligaen

11. oktober 2022

Rundens største sejr stod Skanderborg Aarhus Håndbold for med 37-29 over MTH. Dermed nærmer holdet sig Top8, der som bekendt i sidste ende giver adgang til slutspillet.

På 8. pladsen ligger netop nu TTH Holstebro, der hjemme ikke kunne vriste point fra GOG.

Rundens eneste remis stod mellem REH-BSH, mens KIF Kolding rider videre på den flotte pointbølge, efter at holdet tog sæsonens sjette sejr, da Skjern Håndbold kom til kort i Sydbank Arena.

Rundens Hold #7/HTH Herreligaen  

Johan Sjöstrand/BSH:

17 redninger på 48 forsøg (redningsprocent på 35) og et enkelt mål. Det var de tørre tal for BSH-målvogteren, der sammen med resten af holdkammeraterne spillede 31-31 ude mod REH. Det er første gang i sæsonen, at den svenske sidste skanse rammer Rundens Hold. Samlet MEP 3,65.

Martin Bisgaard/FHK:

For anden runde i træk er Bisgaard at finde på Rundens Hold. Denne gang missede venstre fløjen ikke et eneste af sine 7 forsøg og havde også næstsidste hånd på et enkelt mål, da FHK sikrede sig 2 point efter en 2-målssejr på 34-32 over SønderjyskE Herrer. Samlet MEP 5,62.

Mads Kjeldgaard Andersen/BSH:

Der er gang i skudarmen hos venstrebacken, der med 8 mål på 12 forsøg blev sit holds topscorer i kampen mod REH. Præstationen betyder, at Kjeldgaard er på Rundens Hold for anden runde i træk. Samlet MEP 5,40.

Lukas Jørgensen/GOG:

Jørgensen har gang i en fremragende sæson for GOG, og den bomstærke 23-årige stregspiller fandt vej til nettet 5 gange på 6 forsøg, da mestrene overvandt TTH på udebane med 31-34. På MEP-listen er Jørgensen på en 8. plads over alle spillere i HTH Herreligaen, mens det er anden gang, at han er på Rundens Hold. Samlet MEP 4,66. 

Frederik Tilsted/TTH:

Tilsted er sit holds næstmest scorende spiller indtil videre i sæsonen, og stod i kampen mod GOG for 7 mål, hvilket bringer ham op på en total på 30 mål. 3 assist leverede playmakeren også i opgøret, og på assist-listen er Tilsted såmænd også på andenpladsen i klubben. Samlet MEP 6,31.        

Andreas Flodmand/AAH:

For første gang siden skiftet til Aalborg Håndbold er Flodmand på Rundens Hold. 9 kasser på 10 forsøg stod højre fløjen for, og dermed forberede han sin sæsontotal markant, da den tidligere KIF Kolding spiller nu er på 14 træffere (Flodmand har spillet 3 kampe for vicemestrene). Samlet MEP 6,77.

Andreas Lang/SJE:

Lang langede gevaldig ud efter modstanderne fra SønderjyskE Herrer i form af en hulens masse mål. 11 af slagsen på kun 12 forøg blev det til for højrebacken, der også leverede 2 målgivende afleveringer. Langs præstation giver rundens højeste MEP-score på 7,76.

 

x