Rundens Hold #8/HTH Herreligaen

26. oktober 2022

Efter en kamppause på 10 dage kom der atter gang i HTH Herreligaen, og det med sejre til de to tophold Aalborg Håndbold og GOG. Mest scorende hold i runden blev Mors-Thy Håndbold, der nettede 37 gange mod FHK, hvilket medførte holdets tredje sæson-sejr. SAH vandt også deres kamp og bragte sig på 9. pladsen med 8 point med kun 2 point op til Skjern Håndbold på 4. plads i det tætte midterfelt.

Rundens Hold #8/HTH Herreligaen  

Rasmus Henriksen/MTH:

MTH baskede FHK med hele 13 mål, og det kunne hjemmeholdet til dels takke Henriksen for, da den 22-årige målvogter stod aldeles fremragende med en redningsprocent på 46. Henriksen kronede derudover indsatsen med 2 mål. Samlet MEP 6,79.

Lars Skaarup/SAH:

Med 7 mål blev Skaarup topscorer for sit hold, da fusionsklubben på udebane vandt med komfortable 26-34 over LTH. Det er første gang i sæsonen at Skaarup bringer sig på Rundens Hold. Samlet MEP 5,39.

Mads Kjeldgaard Andersen/BSH:

Endnu en fornem præstation af BSH-backen, der denne gang ramte plet på 10 af sine i alt 16 afslutninger mod kassen. 1 assist, 1 tilkæmpet straffekast og 2 erobrede bolde blev det også til for venstrebacken, der for tredje gang i alt – og for tredje gang i træk – er med på Rundens Hold. Samlet MEP 6,44.

Lukas Jørgensen/GOG:

Jørgensen fortsætter de flotte takter og havde kæmpe andel i den smalle GOG-sejr hjemme over REH på 33-32. 9 mål på blot 10 forsøg og en enkelt assist blev det til og på den samlede MEP-listen kravlede Jørgensen op på en 3. plads over alle spillere i HTH Herreligaen. Det er anden runde i træk, at han er med Rundens Hold og tredje gang i alt. Samlet MEP 7,96. 

Felix Claar/AAH:

Rundens flotteste præstation stod Claar for. Den 25-årige svenske playmaker havde både blik for medspillerne (4 assists) og gang i skudarmen (11 mål), da AAH nettede 36 gange på udebane mod SJE. Samlet MEP 8,30.

Mikkel Lang/SKH:

5 mål langede Lang ind i Skjern Håndbolds sejr på 26-24 over NSH. Det rakte til en delt topscorerværdighed og en debut på Rundens Hold i denne sæson. Samlet MEP 4,00.

Nicolaj Spanggaard/MTH:

MTH var i hopla hjemme mod FHK. 37 mål fik de blå-klædte scoret, og af disse var Spanggaard direkte involveret i de 11, da højrebacken scorede 5 gange og lavede 6 assists. MEP-score på 4,95.

 

x