Rundens Hold Slutspil #1/HTH Herreligaen

25. april 2022

Viktor Gisli Hallgrimsson/GOG:

Den islandske kæmpe var lidt af en mur i målet, da GOG sikrede sig begge point ude mod Ribe-Esbjerg HH. 26 mål strandede hjemmeholdet på mod GOG’s 28, og undervejs nuppede Hallgrimsson 20 bolde på 45 forsøg, svarende til en redningsprocent på 44!   

Bjarke Christensen/MTH:

Christensen har spillet forrygende i denne sæson, og fortsatte med at holde fanen højt i MTH’s første kamp i slutspillet mod Aalborg, da det blev til 9 mål fra venstre fløjens hånd, heraf 4 på straffekast.

Cornelius Kragh/FHK:

Fredericia Håndboldklub fik klø af Skjern Håndbold i egen hule med 23-33, men derfor er der stadig plads på Rundens Hold til Kragh, der scorede 8 mål, svarende til over 1/3 af sit holds scoringer, mens det også blev til 4 assists.   

Anders Zachariassen/GOG:

Landsholdsstregen viste i klassen i GOG’s indledende kamp i slutspillet, da det blev til 6 mål på 7 forsøg i sejren ude over REH. 

Sander Øverjordet/MTH:

Det rakte lige akkurat ikke til point for Mors-Thy Håndbold, der på hjemmebane tabte med tætte 30-31 til Aalborg. Øverjordet gjorde ellers sit til med 8 fuldtræffere på 10 forsøg og 2 assists.   

Hakun West Av Teigum/SAH:

Selvom Skanderborg Aarhus Håndbold ikke fik noget hjem fra mødet med BSH, var der lidt personlig oprejsning for Teigum, der med 8 mål på 10 forsøg blev sit holds topscorer, og dermed sikrede sig en plads på Rundens Hold.   

Lukas Sandell/AAH:

Aalborg Håndbold kom godt fra start i slutspillet, og hev en smal sejr hjem ude over MTH. 30-31 endte kampen, og det kan de forsvarende mestre i høj grad takke Sandell for, der blev topscorer med 9 mål, mens den svenske højreback også fandt tid til 3 assists. Det gav samlet den højeste MEP-score af alle i runden på 6,82.    

 

x